Lisbet Nielsen fra Risskov forsvandt oktober 2009 fra sit hjem. Arkivfoto

Lisbet Nielsen fra Risskov forsvandt oktober 2009 fra sit hjem. Arkivfoto

Politiet graver efter forsvunden Risskov-kvinde på Djursland

Østjyllands Politi har aldrig fundet liget af Lisbet Nielsen. Ny henvendelse i drabssagen får nu politiet til at tømme en sø

Østjyllands Politi oplyste i går, at undersøgelser var i gang i en sø på Djursland. Baggrunden for dette er en henvendelse i en sag fra 2009, hvor Risskov-kvinden, Lisbet Nielsen, forsvandt. Søen er derfor blevet tømt for vand, og der graves i øjeblikket på stedet. Der er på nuværende tidspunkt ikke fundet spor på stedet i relation til sagen, oplyser Østjyllands Politi.
Tilbage i oktober 2009 blev Risskov-kvinden eftersøgt og blev sidst set på sin bopæl på Engholms Alle i Risskov, hvor hun boede sammen med sine to sønner.
Hendes daværende kæreste Bjarne Madsen blev anklaget for mordet på Lisbet, men han nåede at hænge sig i arresten, kort før han skulle fremstilles i grundlovsforhør, og altså før politiet nåede at få flere oplysninger om Lisbets forsvinden.
I december 2009 ledte Østjyllands Politi efter Lisbet Nielsen hele 14 steder på Djursland, men eftersøgningerne bar ikke frugt.
Gravearbejdet ved søen på Djursland forventes afsluttet i løbet af fredag 10. februar, oplyser Østjyllands Politi.
ksa
 
 
 

null

Publiceret 08 February 2017 14:15