Forestillingen ’Ildsjæl’ følger tre meget forskellige menneskeskæbner og vises i Kulturhotellet i Rønde 31. januar. Pressefoto

Forestillingen ’Ildsjæl’ følger tre meget forskellige menneskeskæbner og vises i Kulturhotellet i Rønde 31. januar. Pressefoto

'VærelZe 313':

Ungt teater der brænder sig fast

På Syddjurs Egnsteaters Ungdomsscene er det de unge, der bestemmer, hvad programmet skal være

Af
Af Lars Norman Thomsen

Syddjurs Egnsteaters ungdomsscene 'VærelZe 313' indbyder til ildsprudende teaterforestilling i Kulturhotellet i Rønde tirsdag 31. januar kl. 20.

'Ildsjæl' er en aktuel fortælling, der ikke kun handler om at være ung, om at være menneske, om døden, om radikalisme, ekstremisme og fanatisme, men som også handler om at tage ansvar for ens handlinger.

I forestillingen følger man fodboldentusiasten Adam, den meningssøgende Ida og den sørgende fader. Ud over de gribende fortællinger, der er inspireret af og baseret på virkelige fortællinger, bliver man også en del af et uforudsigeligt univers, hvor tre charmerende ildsjæle bringer både humor, absurditeter og tankevækkende situationer.

'Iildsjæl' er en forestilling, der brænder for at slukke fordomme, for at give et nuancerede perspektiv på radikalisme og debatten herom. Forestillingen er en co-produktion mellem Teateriet Apropos og Teaterhuset Filuren.

Pris 70 kr., unge under 25 år gratis. Billetter på www.værelze313.dk/billetter.

Publiceret 28 January 2017 06:00