Jesper Yde Knudsen er i front for Enhedslisten ved det kommende kommunalvalg. Foto: Lars Norman Thomsen

Jesper Yde Knudsen er i front for Enhedslisten ved det kommende kommunalvalg. Foto: Lars Norman Thomsen

KV17:

Jesper Yde Knudsen i spidsen for Enhedslisten

Enhedslistens nuværende byrådsmedlem er ikke overraskende valgt som spids- og borgmesterkandidat til det kommende kommunalvalg

Af
Af Lars Norman Thomsen

På et møde fredag har Enhedslistens bagland peget på Jesper Yde Knudsen som partiets nummer 1, spids- og borgmesterkandidat, til det forestående kommunalvalg.
Det ville da også have været en overraskelse af de større, hvis ikke der havde været fuldtonet opbakning til Enhedslistens nuværende byrådsmedlem.
Yderligere en række kandidater har givet tilsagn om, at de vil stille op for Enhedslisten. Den endelige kandidatliste bliver besluttet på et møde før sommerferien, fortæller Enhedslisten i en pressemeddelelse.
I samme pressemeddelelse fastlår partiet, at: "Et styrket Enhedslisten ved valget vil betyde et reelt rødt og grønt alternativ til Claus Wistofts (nuværende V-borgmester i Syddjurs, red.) nedskæringspolitik."
Enhedslisten har siden partiets indtog i byrådet i 1. januar 2014 sat sin signatur på to budgetforlig, men partiet er ikke medunderskriver af Budget 2017.
Læs mere i Adresseavisen Syddjurs tirsdag
 
 
 

Publiceret 28 January 2017 17:10