Henrik Holmsted Persen, formand/kontaktperson for Enhedslisten Norddjurs, inviterer til åbent hus på Grøn Stue i Kulturhuset Pavillonen mandag klokken 17. Arkivfoto

Henrik Holmsted Persen, formand/kontaktperson for Enhedslisten Norddjurs, inviterer til åbent hus på Grøn Stue i Kulturhuset Pavillonen mandag klokken 17. Arkivfoto

Enhedslisten Norddjurs:

Skal vi sælge Grenaa Havn?

Liste Ø inviterer til kombineret bestyrelses-, opstillings- og debatmøde mandag

Af
Af Lars Norman Thomsen

Enhedslisten Norddjurs har lejet Grøn Stue i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa mandag aften til noget, der ligner et kombineret bestyrelses -, opstillings. og debatmøde.

“Dagsordenen favner bredt, også om emner som ikke er Enhedslistens normale politik, vi er nemlig ikke spor berøringsangste overfor kontroversielle forslag,” lyder det fra Enhedslistens kontaktperson/formand i Norddjurs, Henrik Holmsted Pedersen.

Enhedslisten vil gerne være med til at diskutere, om Norddjurs Kommune skal forsøge at sælge Grenaa Havn for at frigøre økonomi til andre opgaver. Henrik Holmsted Pedersen nævner for eksempel: Klimasikring, kystsikring, hel eller delvis gendannelse af Kolindsund.

Enhedslistens to medlemmer af Norddjurs Kommunalbestyrelse, Ulf Harbo og Birgitte Poulsen, deltager i mødet, som også markerer det officielle startskud på Kommunalvalg 2017 tirsdag 21. november.

Ligesom alle øvrige partier og lister er Enhedslisten i fuld gang med at støvsuge Norddjurs for kandidater.

Mødet begynder klokken 17, og det er ikke nødvendigt at kunne fremvise en partibog til Enhedslisten for at blive lukket ind på Grøn Stue, understreger Henrik Holmsted Pedersen.

Publiceret 27 January 2017 11:45