Kommentar:

Har du ambitioner om noget mere Meilvang?

Af
Af Lars Norman Thomsen

redaktør:

?"Med mindre end ti måneder til næste kommunalvalg har vi endnu til gode at se et borgerligt alternativ til borgmester Jan Petersen (S).
Det virker ærlig talt heller ikke som om, at den borgerlige fløj i den nuværende kommunalbestyrelse for alvor ønsker, at der overhovedet skal være et alternativ.
Billedet af den blå fløj er broget og har ikke på noget tidspunkt i den siddende kommunalbestyrelses periode været præget af samklang og forsøg på at blive enige om et fælles politisk projekt.
Så spørgsmålet til den borgerlige fløj (Venstre, Konservative, Borgerlisten, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti og løsgænger Grønlund) skal være?
Har I?opgivet kampen for at finde fælles fodslag?
Har I bare resigneret og opgivet på forhånd at bruge det flertal af stemmer, som den borgerlige side har opnået ved de to seneste valg, og som måske også bliver resultatet tirsdag 21. november 2017?
Mest nærliggende er det måske at stille spørgsmålet til Liberal Alliances Jens Meilvang, der både har alderen og den politiske erfaring til at ville mere end at fortsætte som formand for Miljø- og teknikudvalget?
Meilvang ynder i forbindelse med vedtagelsen af næste års budget gerne at sige, at hvis han havde magt som han havde agt, så havde budgettet set helt anderledes ud, hvorefter han så stemmer for et budget, han reelt er imod?
Jens Meilvang havde borgmesterambitioner forud for valget i 2009, da han fortsat var medlem af Venstre, men den gang vejede Venstres medlemmer ham på en guldvægt og fandt ham for ung. Derfor gik hvervet videre til Hans Husum.
Siden er Jens Meilvang skiftet til Liberal Alliance, men uden at blive mere liberalist af den grund. Han har været en trofast støtte i hovedparten af denne periode for Jan Petersen & co.
Men er det nok for en ung mand, der godt nok også er blevet folketingskandidat?

Hvorfor er det ikke dig, Jens Meilvang, der bliver manden, som går i spidsen og arbejder for at skabe et borgerligt alternativ til det nuværende regime?"

Publiceret 25 January 2017 18:33