Tommy Bøgehøj, Syddjurs Konservatives bud på en ny borgmester i Syddjurs

Tommy Bøgehøj, Syddjurs Konservatives bud på en ny borgmester i Syddjurs

KV2017:

Tommy Bøgehøj gør politisk comeback

Erhvervsmanden fra Ebeltoft nummer 1 hos Syddjurs Konservative

Af
Af Lars Norman Thomsen

Ebeltoft erhvervsmanden Tommy Bøgehøj, medlem af Syddjurs Byråd i perioden 2009-2013, er klar til at kaste sig ind i lokalpolitik igen.
På forhånd havde han lovet at melde ud om sin politiske fremtid på generalforsamlingen i Syddjurs Konservative Vælgerforening, hvor han også er lokalformand.

Den blev afviklet tirsdag aften i Rønde, og Liste C benyttede lejligheden til også at lave opstillingsmøde for det kommende kommunalvalg.
Opstillingsmødet besluttede at opstille følgende i valgte rækkefølge:
1. Tommy Bøgehøj, Ebeltoft, spids- og borgmesterkandidat
2. Jørgen Brøgger, Balle, (nuværende medlem af Syddjurs Byråd)
3. Gustav Bielefeldt, Ryomgård
4. Diana Bang, Ryomgård
5. Sanne May Mogensen, Rønde
“Generalforsamlingen gav bestyrelsen prokura til at optage yderligere byrådskandidater frem til oktober, hvor endelig kandidatliste afleveres,” fortæller Gustav Bielefeldt, næstformand i Syddjurs Konservative Vælgerforening.

Decentral skolestruktur

De fremmødte på generalforsamlingen tog fat på diskussionen om fremtidens Syddjurs, og der var enighed om, at tre ledestjerner skal vise vejen: Bosætning, turisme og erhvervsudvikling.

“Bosætning skal gøres attraktivt bredt i kommunen, som via sin store mangfoldighed kan tilbyde vidt forskellige muligheder som storslået natur, spændende kultur, tæt på Aarhus, tæt på lufthavn, samt attraktive grunde og huse, hvor både beliggenhed og pris er optimale,” siger Gustav Bielefeldt.

Bosætning bredt i kommunen fordrer, ifølge Syddjurs Konservative, at følgende betingelser er opfyldte:

  • Decentral skole- og ungdomsskolestruktur, der kan give børnefamilierne tillid til, at der er muligheder for deres børn og unge i lokalområdet. Det betyder, at Konservative Syddjurs på forhånd siger nej til at fjerne en eller flere af de nuværende ti folkeskoler - også selv om børnetallet falder. Den nuværende konservative byrådskandidat Jørgen Brøgger har tidligere udtalt til Lokalavisen, at for ham bliver fremtidens skolestruktur det afgørende tema i den forestående valgkamp
  • Nedsættelse af skatten, så Syddjurs ikke fravælges allerede hos bankrådgiveren på grund af Østjyllands højeste skatteprocent
  • Stop for yderligere kreative skatter, så både nytilflyttere og eksisterende familier kan have sikkerhed for deres økonomi, så stop for privatisering af offentlig fælles veje, for nu at nævne et eksempel på en kreativ skat, som Konservative Syddjurs ser det

Publiceret 25 January 2017 10:08