Tandlæge Tiberiu Marinescu - også kendt som Tibi - tager over som tandlæge i Glesborg efter Palle Skjødt

Tandlæge Tiberiu Marinescu - også kendt som Tibi - tager over som tandlæge i Glesborg efter Palle Skjødt

Glesborg:

Ny tandlæge afløser Palle Skjødt

Siden oktober 2016 har Tandlægehuset i Glesborg været lukket efter, at tandlæge Palle Skjødt blev ramt af en hjerneblødning. Han meddeler nu, at han ikke vil vende tilbage som tandlæge men overlade klinikken til en ny tandlæge

Af
Af Janni K. Nielsen

”På grund af situationen må jeg erkende, at jeg ikke vender tilbage til tandlægegerningen, hvilket jeg er ked af. Det har været en stor glæde for mig at arbejde som tandlæge i Glesborg, og jeg har nydt at hjælpe byens borgere i klinikken. Det kommer jeg til at savne”, siger Palle Skjødt.

Heldigvis er der allerede nu en ny tandlæge klar til at afløse Palles gerning i Glesborg. Tandlæge Tiberiu Marinescu - også kendt som Tibi, og tandplejer Birgith Skjøtt vil fra 1. februar 2017 drive klinikken videre i samarbejde med nuværende klinikassistent, Pia Høgh.

”Jeg er ked af det på Palles og hans pårørendes vegne. At komme ud for en ulykke, der forhindrer dig i at gøre det, som du brænder mest for, må være noget, vi alle frygter. Jeg ønsker at drive klinikken videre, så de lokale fortsat kan gå til tandlægen, som de har været vant til”, siger Tibi Marinescu, der allerede driver tandklinik Østergade i Grenaa og har mange års erfaring inden for faget.

Nem adgang vigtig

For den nye tandlæge, er det vigtigt at drive klinikken videre, så folk i Glesborg og omegn fortsat vil have nem adgang til tandlægen.

”Trods de sørgelige omstændigheder er Palle og jeg enige om, at de lokale fortsat skal have en let adgang til tandlægen. Sammen med Birgith og Pia ser jeg frem til at møde nye såvel som nuværende patienter i Tandlægehuset i Glesborg.”

Det har også været Palles Skjødts ønske at finde en tandlæge, som kender de lokale i Glesborg og omegn, og han er glad for, at det er Tibi Marinescu, der overtager klinikken.

”Med en kompetent tandlæge som Tibi ved roret, vil tandlægehuset i Glesborg fortsætte med at udføre professionelle og omsorgsfulde behandlinger. Hos Tibi er man altid i trygge hænder,” siger Palle Skjødt.

Publiceret 25 January 2017 11:30