Du kan udskrive en folder om Linje 10 via Rønde Skoles hjemmeside

Du kan udskrive en folder om Linje 10 via Rønde Skoles hjemmeside

Åbent Hus:

På Linje 10 fredag på Rønde Skole

61 unge, primært fra Syddjurs, kører i dette skoleår med Linje 10 i Rønde, og fredag bliver der lejlighed til for afløserne at bese lokaliteterne i Rønde og snakke med nuværende unge og lærere

Af
Af Lars Norman Thomsen

?Sig nærmer tiden, hvor endnu et skoleår er forbi, og de unge i 9. klasse står foran at skulle træffe et ret så afgørende valg af fremtid. For de unge, der mangler afklaring eller et ekstra år til at modnes, blive klogere på sig selv, og være sikker på den uddannelsesvej som de skal gå, er Linje 10 på Rønde Skole en mulighed, før de springer videre ud i livet og skal vælge ungdomsuddannelse.

Linje 10 inviterer på fredag 20. januar til Åbent Hus fra klokken 16 til 18.

I Syddjurs kan unge, der er usikre på fremtiden også vælge EUD10 på Kalø Økologiske Landbrugsskole og 10. klasse Center Djursland i Grenaa.
Transporten er gratis, hvis du har over 9 kilometer mellem skole og hjem.

61 unge i dette skoleår

I år går der 61 unge på Linje 10, og det er lidt flere end der startede i august 2016, fortæller 10. klasselærer John Sabalic.

“Vi synes selv, at vi har et godt tilbud med linjefag hele fredagen, hvor man kan prøve kræfter med design, kommunikation, værksted og idræt/sundhed,” siger John Sabalic, der på forhånd kan love den kommende årgang på Linje 10, at lejrskoleturen går til til Færøerne i Nordatlanten - for 11. gang i træk i øvrigt.

Publiceret 19 January 2017 10:30