Norddjurs borgmester Jan Petersen siger, at rygter om, at han ikke genopstiller, intet har på sig. Foto: Lars Norman Thomsen

Norddjurs borgmester Jan Petersen siger, at rygter om, at han ikke genopstiller, intet har på sig. Foto: Lars Norman Thomsen

KV17:

"Jeg er kandidat," lyder det fra hestens egen mund

Norddjurs borgmester Jan Petersen er ikke på vej ud af politik, så verserende rygter om, at det skulle være til tilfældet, har altså intet på sig

Af
Af Lars Norman Thomsen

Der er gang i rygtebørsen for tiden med mindre et år til næste kommunalvalg.
Det seneste er, at Norddjurs borgmester Jan Petersen (S) ikke genopstiller. Efter sigende, fordi det seneste års heftige debat om vindmølleprojekter og borgmesterens placering i centrum af  den verbale ildkamp skulle have fået ham til at opgive en politisk fremtid.
Det har imidlertid intet på sig, fastslår Norddjurs borgmesteren selv, da Lokalavisen konfronterer ham med rygtet, som er hørt nu fra flere munde. 
"Det er dog utroligt, hvad der foregår af snak, men det tager jeg helt roligt. Den slags rygter er det rene spin, og det er ret nemt at lokalisere, hvor de kommer fra," siger Jan Petersen.
"Jeg er kandidat, men det er udelukkende medlemmerne i mit parti, der bestemmer, om jeg skal være borgmesterkandidat. Sådan er det jo i et demokratisk parti som vores, hvor medlemmerne selvfølgelig kan foreslå andre kandidater. Det er de i deres gode, demokratiske ret til."
Mark Twains berømte letomskrevne citat, da han så sin egen nekrolog, er vel så aktuelt at hive frem i denne sammenhæng:

"Rygtet om min død er stærkt overdrevet." 

Socialdemokratiet holder opstillingsmøder i april.

Partiets fællesledelse i Norddjurs skal i samarbejde med medlemmerne i Socialdemokratiet i Norddjurs Kommune have udarbejdet et partiprogram og et valgprogram for KV2017.

Alle medlemmer er indbudt til et heldagsmøde  25. marts 2017 kl. Klokken 9.00 til 15.00 på 3F i Grenaa, hvor dagen skal bruges til at pudse programmet af.

Publiceret 17 January 2017 14:50