Mette Ulrich foran det nyeste skud på stammen af produkter, som kan gøre dig skønnere og mere lækker, en såkaldt Beauty Angel

Mette Ulrich foran det nyeste skud på stammen af produkter, som kan gøre dig skønnere og mere lækker, en såkaldt Beauty Angel

Rønde:

Skønhedens englelys skinner

Det ligner et solarium, men er det absolut ikke. Den lysende kasse, der har fundet sin plads i Rønde Akupunktur, udsender et helt andet lys, som folk kommer efter gang på gang

Af
Af Janni K. Nielsen

?Lyset kan fjerne pigmentpletter, eksem, strækmærker, rande under øjnene og endda udglatte rynker.
Desuden oplever flere af kunderne, at det hjælper mod vinterdepression. Det fortæller akupunktøren og “sundhedsfreaken”, som Mette Ulrich kalder sig selv, og hun har derfor anskaffet sig den særlige maskine.

“Folk har været rigtig glade for det, og kommer igen og igen, og det er jo fantastisk,” siger Mette Ulrich, ejer af Rønde
Akupunktur, hvor hun både udfører akupunktur mod smerter, eksem og psykiske lidelser, men også for skønhedens skyld.

Den nye lysmaskine, en såkaldt Beauty Angel, er, som navnet antyder, også en maskine, der er til for skønhedens skyld.

Får selv en tur

“Vores collage i huden nedbrydes med alderen, og vi får tyndere hud og flere linjer eller rynker. Lyset øger produktionen af collagen i huden på sund og naturlig måde, så huden bliver smukkere og fastere,” fortæller akupunktøren, der også selv tager en tur i maskinen i ny og næ.

“Jeg har selvfølgelig også selv prøvet den, men jeg får det ikke gjort ligeså meget, som jeg burde. Det er nok ligesom mekanikeren, der aldrig får repareret sin egen bil,” griner Mette Ulrich og uddyber:

“Jeg har haft nogle røde pletter på brystkassen, og de er væk efter nogle ture i lyset.”

Englelyset er både for unge og gamle, og Rønde Akupunktur ser et bredt spænd af kunder fra helt unge og op til folk i slut 70'erne. Snart kan de komme og lægge sig i lyset, når det passer dem.

“Der blive mulighed for, at man selv kan stemple sig ind med en chip, så man også kan bruge maskinen uden for normal åbningstid,” forklarer Mette Ulrich.

Man kan ikke få for meget af det specielle lys, men det anbefales, at man venter 48 timer mellem hvert lysbad.

“Effekten øges ikke, hvis man tager to omgange på en dag. Men det er bestemt ikke farligt,” fortæller Mette Ulrich, der glæder sig til at modtage flere til lysbehandlinger i klinikken.

Publiceret 13 January 2017 10:42