Johannes Abildtrup, Ebeltoft

Johannes Abildtrup, Ebeltoft

Debat:

Tirstrup Lufthavn - start med at få varer på hylderne

Af Johannes Abildtrup, Ekkodalen 21, 8400 Ebeltoft:

"Klap nu først hesten og undersøg først om ”isen kan bære”, inden der kastes nye skatteborgermillioner af sted efter de mange millioner, skatteborgerne allerede har betalt til de mange årlige millionunderskud i lufthavnen ved Danmarks næststørste by.

Måske er tiden allerede forpasset på grund af politikernes manglende handlingskraft og manglende visioner.
Den nuværende kapacitet i lufthavnen er stor nok til en betydelig udvidelse af passagertallet, men der skal - som mange gange tidligere påtalt - være ”varer på hylderne”, og det er langt vigtigere end nye faciliteter.

Der kommer ikke flere kunder i butikken, selv om der bygges ud for millioner, hvis der ikke er ”varer på hylderne”
Så derfor: Kom nu i arbejdstøjet.

Ansæt en professionel ledelse – med henblik på at skaffe nye destinationer til konkurrencedygtige priser – og sørg for nødvendig promotion ligesom landsbylufthavnen Billund, som løbende har TV reklamer og helsides annoncer – men først skal der ”varer på hylderne” – nye destinationer til konkurrencedygtige priser.

Der må naturligvis ligge klare planer for udvikling af Lufthavnen, og en finansieringsplan, således at den omgående kan iværksættes, såfremt kapacitetsgrænsen nærmer sig for Lufthavnen, men tænk hvis tiden er forpasset, og der er postet nye skatteborgermillioner i Lufthavnen. Mon ikke skatteborgerne i de tre resterende kommuner har nået smertegrænsen for deltagelse i Lufthavnens mange årige millionunderskud.

Som det er nu, er det formentlig mest offentlig ansatte, som ikke selv betaler rejsen, og for hvem en for dyr og tidskrævende omvej over København er helt uden betydning - som er Lufthavnens største nuværende kundekreds. Os, som selv sakl betale rejsen, finder andre veje.

Eks: jeg rejser til Malta i marts måned:
Ingen konkurrencedygtige afgange fra Danmarks næststørste bys lufthavn! Og så er Aarhus kulturhovedstad i år. Pinligt at mange rejsende skal benytte andre lufthavne.
Direkte fly fra Aalborg og landsbylufthavnen i Billund til Malta til meget konkurrencedygtige priser."

Publiceret 10 January 2017 20:43