ÅHG startede det nye år med at tabe 30-23 til Odder, og assistenttræner Carsten Vikkelsø Jensen erkendte da også efter opgøret, at kun Joachim Pedersen og Andreas Lahn Mittet kunne være deres indsats bekendt. Foto: Lars Norman Thomsen

ÅHG startede det nye år med at tabe 30-23 til Odder, og assistenttræner Carsten Vikkelsø Jensen erkendte da også efter opgøret, at kun Joachim Pedersen og Andreas Lahn Mittet kunne være deres indsats bekendt. Foto: Lars Norman Thomsen

3. division håndbold:

Åstrup/Hammelev-Grenaa ramte helt uden for skiven mod Odder

Kun Joachim Pedersen og Andreas Lahn Mittet spillede på et acceptabelt niveau, da Åstrup/Hammelev-Grenaa startede det nye år med at blive verfet væk fra førstepladsen

Af
Af Lars Norman Thomsen

Åstrup/Hammelev-Grenaas (ÅHGs) håndboldherrer satte førstepladsen over styr i 3. division, da holdet startede det nye år med at tabe hele 30-23 (13-9) til et forstærket Odder mandskab i Grenaa Idrætscenter.
En streg i regningen for ÅHG, men spillet var ikke til mere, erkender assistenttræner Carsten Vikkelsø Jensen.
"Vi spillede en dårlig kamp, især i angrebet, mod et Odder mandskab, der stillede med 5-6 spillere som har spillet på klubbens bedste hold i 1. division, men det skal ikke være nogen undskyldning, for vi var bare ikke dygtige nok i denne kamp."
Joachim Pedersen og Andreas Lahn Mittet kunne være tilfredse med deres præstation.
"Resten var langt under deres normale niveau," siger Carsten Vikkelsø Jensen, der ellers ikke var vildt imponeret af gæsterne.
"Odder spillede en okay kamp og straffede os prompte, hver gang vi smed bolden i vores angrebsspil, men Peter (cheftræner Peter Schilling Laursen, red.) og jeg var enige om efter kampen, at vi godt kunne have vundet, hvis vi havde spillet op til vores bedste. Bedre var Odder ikke."

Højresiden på niveau

ÅHG var med til 3-3, før Odder begyndte at trække fra.
"Vi kom efter pausen aldrig tættere på Odder end et minus på fire mål," siger Carsten Vikkelsø Jensen.
Efter 40 minutter var ÅHG endda bagud 25-14.
"Vi trænere må ligesom spillerne kigge indad og spørge os selv, om vi ramte niveauet, ventede for længe med at ændre på vores taktik eller begik fejl undervejs."
ÅHG var uden Lasse Mogensen. Den træfsikre fløj, der normalt er god for 10-12 mål, har indledt året med at blive skadet, og det er endnu uvist, hvornår elegantieren bliver klar igen.
"Vi håber, at Lasse kan være med mod Viby, men det vil træningen i ugen afgøre. Ingen tvivl om, at han var stærkt savnet, fordi han altid er god for mange mål," siger Carsten Vikkelsø Jensen.
Stregspilleren og forsvarskæmpen Jacob Pedersen var hårdt plaget af sygdom og blev kun benyttet i ti minutter.
Rasmus Sørensen var hidkaldt som stand-in, men han varmede bænken i samtlige 60 minutter.
Kristoffer Petersen spillede de første 50 minutter i målet, før Kasper Thorsted tog over, da hjemmeholdet forsøgte sig med et helbanepres, men uden det store held.
"Forsvaret og målmændene gjorde sådan set fik nok, når vi dækkede 6:0. Vores hovedproblem var, når vi gav Odder mulighed for at løbe kontra."
 

Håber på god generalprøve

ÅHG skal lørdag til provinsflækken Aarhus for at spille mod Viby i Vibyhallen klokken 13.30, og Carsten Vikkelsø Jensen forventer, da også, at hele truppen, staben inklusive, stepper op og hiver to point med hjem.
"Sidste år smed vi det hele i januar måned. Det må ikke ske igen i år, og jeg tror heller ikke, at det sker, for jeg kan mærke på truppen, at pletten mod Odder skal vaskes af."
En sejr over Viby vil være den perfekte generalprøve på lokalopgøret mod Nørre Djurs HK, der spilles fredag 20. januar i Åstrup Hallen klokken 20.
"Nørre Djurs HK fik ligesom os en skidt start på 2017, så det vil være rart, hvis begge hold vinder deres næste kamp, så det bliver to hold med selvtillid, der mødes i lokalopgøret," siger Carsten Vikkelsø Jensen.
 

Scorekort ÅHG:

  • Joachim Pedersen 7
  • Rasmus Josefsen 5
  • Jannek de Place 4
  • Andreas Lahn Mittet 4
  • Jonathan V. Johansen 2
  • Rasmus Dalsgård Lund 1

Med på holdet var også de to målmand Kristoffer Petersen og Kasper Thorsted samt Mikkel Due og Frederik Lyng. Rasmus Sørensen blev ikke benyttet.

ÅHG fik ikke tilkendt et straffekast i hele kampen.

Publiceret 10 January 2017 17:02