De er spillere fra de lidt ældre årgange, som mødes til X-Mas Cup i Assentoft Hallerne. Pressefoto

De er spillere fra de lidt ældre årgange, som mødes til X-Mas Cup i Assentoft Hallerne. Pressefoto

X-Mas Cup:

Håndboldstævne for de modne med indlagt råhygge i Assentoft

Håndboldspillere af de lidt ældre årgange mødes lørdag til X-Mas Cup i Assentoft Hallerne for 29. gang

Der bliver spillet håndbold for at vinde og samtidig råhygges der med socialt samvær på tværs af holdene.
Det er det velprøvede koncept bag X-Mas Cup i Assentoft Hallerne, som traditionen tro finder sted lige efter nytår til en lang lørdag med masser af håndbold i to haller og derefter aftenfest med fællesspisning med en tre retters menu og derefter dans til duo'en Offenbach.
I alt 32 hold fra lokalområdet er tilmeldt stævnet, og de kommer til at spille 41 kampe i seks rækker, opdelt efter køn og alder.

Temperamentet intakt hos de ”gamle” spillere

X-Mas Cup blev første gang afholdt i 1988 og har fået navn efter den daværende sponsor, Bryggeriet Thor, som sørgede for et passende antal juleøl til deltagerne, således at det var muligt at få væsketabet genoprettet under hyggelige og venskabelige former efter de fysiske udfoldelser på halgulvet. I dag er stævnets hovedsponsorer Øldepotet Randers og Sparekassen Kronjylland, som sørger for at vinderne af de seks rækker får overrakt en præmie.
”Selv om det sociale samvær fylder meget i stævnet, er der ikke tvivl om, at der til stævnet bliver spillet for at vinde, og der kan således forventes mange gode, spændende og dramatiske kampe, idet temperamentet hos mange af de ”gamle” spillere stadig er intakt. Den indbyrdes konkurrence er stadig gældende på banen, men det betyder ikke, at man ikke kan hygge sig sammen efterfølgende uden for banen,” siger Erik Engvang på vegne af arrangørerne, som er Støtteforeningen for Hørning Gymnastikforening.
Der spilles i Assentofts to haller lørdag 7. januar fra kl. 9,00 til kl. ca. 18,30. Herefter er der aftenfest for deltagerne til kl. 01.30.

De

De "modne" damer har deres egne rækker til X-Mas Cup. Pressefoto

FAKTA

X-Mas Cup i Assentoft Hallerne lørdag 7. januar.

På www.x-mascup.dk kan der fås flere oplysninger om stævnet.

Der er gratis adgang til stævnet, og arrangørerne håber, at mange tilskuere vil møde op og være med til at skabe en god stemning dagen igennem.

Publiceret 04 January 2017 22:36