Skrivebordstegning af det ny Kolind Børnehus, der åbner 1. august 2017. Foto: Tilsendt fra Syddjurs Kommune

Skrivebordstegning af det ny Kolind Børnehus, der åbner 1. august 2017. Foto: Tilsendt fra Syddjurs Kommune

Rejsegilde:

Nyt storbørnehus i Kolind begynder at tage form

Der er rejsegilde på det ny Kolind Børnehus med plads til 120 børn 18. januar

Af
Af Lars Norman Thomsen

Kolind Børnehus begynder at vise tænder. Der er rejsegilde på byggeriet onsdag 18. januar, så tidsplanen med, at huset står fluks og færdig 1. juli 2017 kan overholdes.

Det ny børnehus betyder, at Børnehuset Romlehøj og Dortheabørnehaven samles under samme tag og bliver til en institution.

Plads til 120 børn

Kolind Børnehus bliver en integreret institution, der får hjemsted på Bugtrupvej 29, hvor Romlehøj har haft base i en lang årrække.

Det ny byggeri omfatter et nybyggeri på 523 kvadratmeter samt en renovering af den eksisterende bygning på 475 kvadratmeter med nye ovenlys, facadepartier, vinduer, yderdøre og ny belysning. Desuden sikres det, at vand, varme og ventilation får et løft, så det samlede byggeri ikke starter ud med at være underfrankeret.

Normeringen er fastsat til 120 børn i alderen 0-6 år. Udgangspunktet bliver 30 vuggestuebørn fordelt på 2 grupper og 90 børnehavebørn fordelt på 4 grupper.


Leder klar 1. marts

Stillingen som ny leder af Kolind Børnehuset er slået op.
Der er sidste ansøgningsfrist 19. januar, og en ny mand eller kvinde i stolen forventes at kunne starte 1. marts.
Den nye leder får således til opgave at sammentømre to personalegrupper og medvirke til, at de nuværende to bestyrelser bliver til en.

Publiceret 04 January 2017 13:29