Skole- og Dagtilbudschef Per Viggo Larsen afviser tanker om at lave en børneby-model i Kolind. Foto: Erland Rasmussen

Skole- og Dagtilbudschef Per Viggo Larsen afviser tanker om at lave en børneby-model i Kolind. Foto: Erland Rasmussen

Kolind:

Børneby ligger ikke i skolechefens støbeské

Skole- og Dagtilbudschef Per Viggo Larsen afviser tanker om en børnebymodel i Kolind

Af
Af Lars Norman Thomsen

Samlingen af de to nuværende daginstitutioner i Kolind i et Kolind Børnehus pr. 1. august 2017 og ansættelse af ny skoleleder på Kolind Centralskole i kølvandet på Morten Fjords afgang pr. 31. januar 2017 gør det nærliggende at forhøre sig hos Skole- og Dagtilbudschef i Syddjurs Kommune, Per Viggo Larsen, om han har en plan liggende i skuffen for en børnebymodel i Kolind med fælles ledelse, som den der nu bliver søsat i Ådalen, hvor skoleleder Morten Rahbek Borup bliver øverste ansvarlige for både skole og børnehus?

“Sådan bliver det ikke i Kolind,” fastslår Per Viggo Larsen.

“Vi har at gøre med helt andre børnetal i Kolind sammenlignet med Ådalen, så vi har ingen planer om at lave fælles ledelse. Vi skal have en ansat både en ny leder til Kolind Børnehus, og en ny skoleleder.”

Læs også: Rejsegilde: Nyt storbørnehus i Kolind begynder at tage form
 

Tidsplan 1. august 2017

Per Viggo Larsen mødes 16. januar med skolebestyrelsen på Kolind Centralskole for at drøfte fremtiden på skolen, når Morten Fjord stempler ud.

“Jeg har en plan med til bestyrelsen, som den kan stilling til. Vi skal have ansat en ny skoleleder, men realistisk bedømt bliver det nok først med tiltrædelse 1. august 2017 eller måske lige før sommerferien, fordi sådan noget tager den tid, det nu tager at finde den rigtige, og det skal vi,” siger Per Viggo Larsen.

Publiceret 04 January 2017 14:59