ÅHGs Jonathan Vestergaard (11) og holdkammeraterne kan se frem til en intens oplevelse, når håndboldklassikeren på Djursland mellem ÅHG og Nørre Djurs HK spilles fredag 20. januar i den lille Åstrup Hallen. Foto: Lars Norman Thomsen

ÅHGs Jonathan Vestergaard (11) og holdkammeraterne kan se frem til en intens oplevelse, når håndboldklassikeren på Djursland mellem ÅHG og Nørre Djurs HK spilles fredag 20. januar i den lille Åstrup Hallen. Foto: Lars Norman Thomsen

Håndbold:

Lokalopgøret flyttes til fredag aften

Håndboldklassikeren i 3. division for herrer mellem ÅHG og Nørre Djurs HK spilles i Åstrup Hallen fredag 20. januar

Af
Af Lars Norman Thomsen

?Grenaa Idrætscenter kommer ikke til at danne den perfekte ramme om lokalopgøret i 3. division for herrer mellem topholdet Aastrup/Hammelev-Grenaa (ÅHG) og Nørre Djurs HK.
Kampen var oprindelig planlagt til lørdag 21. januar af turneringsplanlæggerne, men samme dag spilles der DM i indefodbold i Grenaa Idrætscenter med lokale Nikolaj Søjmark som primus motor, så derfor måtte de to klubber til forhandlingsbordet for at finde en ny dato.

I stedet bliver Åstrup Hallen hjemsted for lokalopgøret fredag 20. januar klokken 20, og det betyder store udfordringer for publikum.
Grenaa Idrætscenter kan rumme mere end det dobbelte antal tilskuere, så de 4-500 mennesker, der kan presses ind i Åstrup Hallen, kommer til at stå/sidde som sild i den berømte tønde.
“Det kan desværre ikke være anderledes. Vi forsøgte at få Grenaa Idrætscenter fredag aften, men det var ikke muligt, fordi der skulle gøres klar til DM i indefodbold dagen efter, og Nørre Djurs HK var ikke så glade for at spille en midtugekamp, så derfor bliver det fredag aften i Åstrup Hallen,” forklarer Carsten Vikkelsø Jensen, assistenttræner i ÅHG.

Han kunne se sit hold starte 2017 med tirsdag aften at tabe knebent 25-23 til AGF, nummer fire i 2. division i pokalturneringen.

“Vi gjorde det flot mod et stærkt hold fra AGF, selv om vi var uden stamspillere som både Rasmus Josefsen og Lasse Mogensen,” siger Carsten Vikkelsø Jensen, der ikke vil skjule, at målet for foråret bliver at bide sig fast i den nuværende førsteplads, så det hedder 2. division efter sommerferien.

“Jeg håber da, at både Nørre Djurs HK og os selv får en god start på foråret med to sejre inden lokalopgøret, så vores indbyrdes opgør virkelig bliver den topkamp, som alle håndboldinteresserede med rette ser frem til.”

Publiceret 04 January 2017 12:04