Arkivfoto.

Arkivfoto.

Debat Norddjurs:

Beskæmmende, Else Søjmark

Af Frederik Thøgersen, Stensmarkvej 16A, Stensmark, Grenaa:

"Det er beskæmmende, at Else Søjmark skriver om borgerinddragelse og troværdighed over for borgerne. Der har i den verserende sag i forhold til kæmpevindmøller ved Grenaa by ikke været skyggen af ovenstående.

Godt nok inviterede Socialdemokratiet til debat, men det var efter, at beslutningerne var truffet og borgerne ikke var blevet hørt. Ja, der gik faktisk tre måneder, inden man kom ud af busken og anerkendte borgergruppens bekymringer, men det har indtil videre ikke ført noget som helst med sig. Ja, man har godt nok skrevet nogle spørgsmål ned til Grenaa Havn, men så vidt det vides, har det ikke ført til nogle svar eller mærkbare ændringer i den eksisterende vindmølleplan ud for Grenaa by.

At det først afføder en reaktion fra formanden for Kultur- og udviklingsudvalget nu, er for mig temmelig underligt. Man har forsøgt at opstille vindmøller tre steder i kommunen uden held og har en fjerde placering under behandling. Hvorfor kommer borgerinddragelse først nu Else Søjmark? Du omtalte allerede borgerinddragelsen før sommerferien?"?

Publiceret 02 January 2017 14:33