Læs mere om Mørke IF Floorball på darkdevils.dk. (Foto: Arkivfoto: Mogens Greve)

Læs mere om Mørke IF Floorball på darkdevils.dk. (Foto: Arkivfoto: Mogens Greve)

Nytårsstævne:

Op mod 200 floorballspillere mødes i Mørke

Mørke IF Floorball arrangerer julestævnet Dark Devils Julecup 2016 for sjette gang - her er børn og motionister fremme i fokus

Af
Af Lars Norman Thomsen

?Det er seks år siden, at Mørke IF Floorball blev stiftet, og torsdag 29. december er det sjette gang, at klubben lægger halgulv til et julestævne, Dark Devils Julecup 2016.

Igen i år sætter deltagerantallet rekord. Om formiddagen mødes over 100 børn fra en lang række af øst- og midtjyske klubber i det, der går under betegnelsen Kidzligastævne, og som afvikles over godt tre timer på tre baner.

Om eftermiddagen mødes omkring 80 seniorspillere til det store motioniststævne. I år er stævnet for første gang delt op i to for henholdsvis mænd og kvinder, og Mørke selv stiller med to herrehold og et damehold. Hos børnene stiller klubben med fem hold.


Børnene er fundamentet

At det netop er børnene og motionisterne, der er i fokus denne dag, er ikke en tilfældighed.

"Dark Devils har – i modsætning til mange af klubberne i de store byer – helt bevidst valgt at satse på netop disse grupper ud fra den tanke, at det er her, at bunden til en sund klub skal støbes," siger Ole Hansen fra bestyrelsen i Black Devils.

Deltagerne ved stævnet kommer fra klubber i Hørning, Ry, Silkeborg, Sunds, Grauballe og Galten. I alt deltager omkring 50 af Mørke IF Floorballs medlemmer i julestævnet, og derudover hjælper en række af frivillige og forældre med til at få stævnet til at køre.

Dark Devils Julecup foregår i tidsrummet klokken 9-19.

Mørke IF Floorball – Dark Devils:

  • Stiftet i 2010 som en afdeling under Mørke IF
  • Rummer i dag på årsbasis op mod 100 medlemmer i alderen 4-50+
  • Med op mod 50 børnespillere rummer klubben en af Midtjyllands største ungdomsafdelinger. Børnene, der kommer fra et stort geografisk område, deltager i stævner, ligesom klubbens U15-hold deltager i en turnering
  • Derudover spiller op mod 50 voksne floorball i Mørke. De kommer fra et stort geografisk område fra hele Storaarhus og Djursland. Ud over motionister stiller klubben med et turneringshold i 2. division

Publiceret 28 December 2016 17:29