Jens Meilvang, ny folketingskandidat for Liberal Alliance i Djurskredsen. Foto: Liberal Alliance

Jens Meilvang, ny folketingskandidat for Liberal Alliance i Djurskredsen. Foto: Liberal Alliance

Folketingskandidat:

Jens Meilvang afløser Per Zeidler i Djurskredsen

Liberal Alliance skifter folketingskandidat på Djursland uden skyggen af sværdslag eller tænders gnidsel

Af
Af Lars Norman Thomsen

Jens Meilvang, 35, med bopæl i Auning og politisk erfaring fra kommunalbestyrelsen i Norddjurs siden kommunesammenlægningen i 2005, bliver ny folketingskandidat for Liberal Alliance i Djurskredsen.
Kandidaturet blev konfirmeret på et møde mandag aften i Odder.
"Jeg har altid haft lyst til med tiden at blive folketingskandidat, og da Per Zeidler ikke ville være det mere på Djursland, blev han og jeg enige om, at jeg skulle afløse, hvis der var opbakning til det," siger Jens Meilvang.
Per Zeidler var Liberal Alliances folketingskandidat i Djurskredsen ved Folketingsvalget i juni 2015, hvor det ikke lykkedes ham at blive valgt.
Jens Meilvang, der har en fortid hos Venstre, men skiftede til Liberal Alliance i forsommeren 2011, er formand for miljø- og teknikudvalget i Norddjurs Kommune.
Han vil fortsætte i kommunalpolitik, selv om et folketingsvalg skulle bringe ham på Christiansborg.
"Nok ikke som udvalgsformand, men jeg mener godt, at jeg kan forene lokalpolitik og Christiansborg. Det gør flere kolleger i Liberal Alliance, som jeg har talt med om det," siger Jens Meilvang.
Jens Meilvang er gift og far til to små børn på henholdsvis 3 og 6 år.
Han er politisk kendt som kompromisets mand, som det jævnligt kommer til udtryk i Norddjurs Kommunalbestyrelse, hvor han hidtil har støttet borgmester Jan Petersen (S) i de store politiske spørgsmål, for eksempel under forhandlingerne om næste års budget.

Publiceret 01 November 2016 09:31