Øyvind Ougaard, Kalle Mathiesen og Søren Rislund står for showdelen, når Pladderballe Bryghus leverer kultur til folket.

Øyvind Ougaard, Kalle Mathiesen og Søren Rislund står for showdelen, når Pladderballe Bryghus leverer kultur til folket.

Show:

Pladderballe-øl og Rislund for fuld Damp

Kom til show og ølsmagning i Ebeltoft Kulturhus 29. oktober

I 2011 etablerede Monrad & Rislund Pladderballe Bryghus med de ædle formål at brygge øl, få folk til at drikke det og i øvrigt have det sjovt.
Kombinationen Pladderballe ølsmagning og show har været rundt i landet på fire turneer lagt i Monrad & Rislund's kyndige hænder.

Jan Monrads død satte en stopper for den model, men Søren Rislund bærer faklen videre. Så på lørdag 29. oktober kl. 20 byder Kulturministeriet på show og ølsmagning.

Ølsmagningen forestås af direktør for Pladderballe Bryghus John Serritzlev, som præsenterer øl fra bryggeriets sortiment. Tillige causerer han over øllets historie i almindelighed og forholdene på Pladderballe Bryghus i særdeleshed.

Fritidsorkester

Showafdelingen er lagt i hænderne på Søren Rislund og Brødrene Damp, der blev etableret som fritidsorkester i 2010. Ud over Rislund på sang, snakketøj og mundharmonika, udgøres brødrene af Øyvind Ougaard på træk­harmonika og Kalle Mathiesen på trommer og loop station.

Søren Rislund og Brødrene Damp spiller al slags musik fra Britney Spears til Frank Zappa, fra Hans Kurt over fremmede nationers nationalmelodier til C V Jørgensen og militærmarcher, og naturligvis fra eget - omfattende - Monrad & Rislund-bagkatalog.

Entré 225 kr.

Publiceret 28 October 2016 21:38