Thomas Zacher Sørensen og Kolind-Perstrup har nu også papir på hinanden i foråret 2017. Foto: Martin Schultz

Thomas Zacher Sørensen og Kolind-Perstrup har nu også papir på hinanden i foråret 2017. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold - Serie 3:

Succestræner forlænger sin kontrakt

Thomas Zacher Sørensen, cheftræner i Kolind-Perstrup, fortsætter helt som ventet i Kolind-Perstrup efter nytår

Af
Af Lars Norman Thomsen

13 kampe, 13 sejre - det lyder som en rekordliste for en bokser, som legendariske Mogens Palle er ved at bygge op, men det er også kampstatistikken for Kolind-Perstrups (KPI's) cheftræner Thomas Zacher Sørensen.
Han overtog taktstokken efter forårets besynderlige blamage, der resulterede i en uventet nedrykning til Serie 2, og siden da har han ikke kigget sig tilbage.
Derfor er det også logisk, at han og fodboldformand Poul Hansen er blevet enige om at signere en ny kontrakt gældende for foråret 2017, hvor KPI skal spille i Serie 2, og kravene til Thomas Zacher Sørensen også bliver desto større.
Han og spillerne kan slutte perfekt af, når holdet lørdag eftermiddag klokken 13.30 møder svage Skødstrup, der allerede er rykket ned i Serie 4.
Det vil være lige til en rekordbog, hvis ikke KPI cykler gæsterne ud af Kolind Park, og dermed slutter det korte ophold i Serie 3 uden pointtab.

Her er et ungdomsbillede af veteranen Kasper Høegh 'KT' Therkildsen, der scorede tre mål for KPI mod Lystrup. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Her er et ungdomsbillede af veteranen Kasper Høegh 'KT' Therkildsen, der scorede tre mål for KPI mod Lystrup. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Tre mål af 31 årig veteran

Senest vandt KPI udekampen mod Lystrup med 5-2 (2-0).
Som i de øvrige kampe i denne sæson udviklede kampen sig til at blive en 'walk in the park' for topholdet.
"De ligger godt nummer tre, men de var ikke særligt gode," siger Thomas Zacher Sørensen, der havde den mangeårige førsteholdsspiller Rasmus Møller med i truppen for første gang i dette efterår og ligeledes unge Jacob Møller Laursen, der fik debut.
Sidstnævnte er søn af klubbens tidligere topscorer og nuværende ungdomstræner Per Møller Laursen og et stort talent, der har scoret en del mål på andetholdet i Serie 5.
"Vi skal have Jacob, der er en rigtig god fyr, til at træne fast i næste sæson, og ligeledes Rasmus. Sidstnævnte har dog problemer med at nå træningen klokken 19, fordi han arbejder i Brabrand og først har fri klokken 18," siger Thomas Zacher Sørensen.
Han så endnu engang veteranen Kasper Høegh Therkildsen, 31, spille med en ungdommens kådhed og score tre mål.
Topscorer Benjamin Lahn Sørensen og molboen Andreas Brus Mikkelsen scorede hver en gang.
Cheftrænerens lillebror Daniel 'Dalle' Zacher Sørensen begik straffespark - "Et klodset et," lyder det kritisk og uden yderligere dikkedarer fra storbroderen - efter pausen, så hjemmeholdet kunne reducere til 2-4, men der var aldrig tvivl om topholdets sejr.

Publiceret 28 October 2016 06:30