Mig - uden for Lokalavisens kontor i Kolind.

Mig - uden for Lokalavisens kontor i Kolind.

Nye tider forude:

“Nå, så blev det min tur”

Et prik og katapultsædet slynger én på himmelfart...

Af
Anette Bonde

“Nå, så blev det min tur”, tænkte jeg den torsdag i maj, hvor jeg fik mit prik af områderedaktøren på Politikens Lokalaviser.

Der skulle spares og omorganiseres. En snes kollegaer rundt om i Danmark fik samme besked: “Desværre. Det har været en vanskelig beslutning, men valget faldt altså på dig”.

Det blev for mit vedkommende til 21 år i tæt dialog med foreninger, institutioner, erhvervsliv, kommune og ganske almindelige mennesker i de forskellige lokale dækningsområder, jeg har været tilknyttet. Dejlige år med at lægge øre til og formidle succeser, fortrædeligheder, nyheder, eftertanker og alt det andet, der sker, hvor mennesker færdes. Mødet med jer læsere har været skønt i en travl hverdag på redaktionen.

Men 21 år i samme job er også længe, og langt inde i hjertet kan jeg heldigvis mærke, at det ikke er så tosset endda at skulle ud på nye græsgange. Det bliver spændende. 31. oktober er min sidste dag.

Jeg er heldigvis både stærk og nysgerrig, så mon ikke der venter en ny, lige så dejlig plads til mig “ude i samfundet”. Med en journalistisk baggrund og en cand. phil. i musik håber jeg at få en ny hverdag inden for journalistik, kultur, kommunikation, sociale medier - eller noget helt nyt.

Nu tak for denne gang til jer gode folk på Djursland. Hav det rigtig godt. Vi ses.

Publiceret 28 October 2016 10:00