Cheftræner for Hornslet IF's håndboldkvinder Max Christensen har store forventninger til sit hold i denne sæson. Arkivfoto

Cheftræner for Hornslet IF's håndboldkvinder Max Christensen har store forventninger til sit hold i denne sæson. Arkivfoto

Divisionshåndbold:

Hornslet IF er tophold efter fjerde sejr i træk

Hornslet IF’s divisionsdamer slog ASA, Århus 2 efter en stærkt spil i 1. halvleg

Af
Af Martin Schultz

Hornslet IF's divisionsdamer i håndbold var igen i fuld kontrol, da holdet søndag eftermiddag på hjemmebane mødte et af de andre hold, som bejler til en topplacering i 3. division.
Hornslet IF's damer vandt nemlig i Hornslethallerne med 26-22 over ASA, Århus 2, efter en kamp, hvor hjemmeholdet spillede rigtig godt i 1. halvleg og gik til pausen med en 17-11 føring.
”Især i 1. halvleg holdt vi vores aftaler og havde godt styr på modstandernes stregspil. Vi stod godt i forsvaret, og gjorde overordnet set de rigtige ting,” siger Hornslet IF's cheftræner Max Christensen, som igen havde den rutinerede bagspiller Maja Hentze Andersen med på holdet efter en kamppause på grund af en skulderskade.
Hornslet IF må i denne sæson se bort fra de to stamspillere Maria Møller og Ann Ørum, som begge er i lykkelige omstændigheder, men holdet er blevet suppleret med unge spillere, blandt andet Sara Thrue og Ida Nielsen fra U18-truppen, som gør det fint på divisionsniveau.
”Vi kom hurtigt foran og var efter 10-12 minutter foran med 3-4 mål, som vi udbyggede gennem halvlegen. I 2. halvleg holdt vi ikke helt den samme kadence. Vi sjuskede lidt angrebsmæssigt, men var i kontrol gennem hele kampen,” siger Max Christensen.

Træner vil gerne helt til tops med holdet

Max Christensen har store forventninger til holdet, som han håber kan være med helt fremme gennem sæsonen.
”Hvis vi holder os skadesfrie forventer jeg, at vi kan være med helt i top og da helst på en af de to forreste pladser. Sidste år blev vi nr. to, og jeg ser gerne, at vi gør det bedre i år,” siger Max Christensen, som er ved at have stamspilleren Maj Søgaard klar efter en skade. Hun er ved at spille sig i form på 2. holdet.
Holdets to målmænd Maria Pape og Ida Egendal spillede en fin halvleg hver, og også veteranmålmanden Karin ”Goofy” Christensen er med igen og stod en god kamp på 2. holdet, som har vundet sine to første kampe i Serie 1.
Også U18-holdet er kommet godt i gang, så Hornslet IF står stærkt inden for kvindehåndbolden i denne sæson.

Kampfakta

3. Division Damer, Pulje 3
Hornslet IF - ASA, Århus 2 26 - 22 (17 - 11)
Søndag 23. oktober kl. 13.00 i Hornslethallerne

Målscorere:
Linda Assing Christensen 7
Simone Handberg Pedersen 6
Emilie Gammelvind Sørensen 6 (5 str.)
Sara Thrue 3
Therese Due 2
Maja Hentze Andersen 1
Julie Kristine Svendsen1

Hornslet IF's holdopstilling:
Maria Pape Andersen
Maja Hentze Andersen
Line Mayn
Julie Kristine Svendsen
Ida Nielsen
Sara Thrue
Emilie Gammelvind Sørensen
Therese Due
Simone Handberg Pedersen
Ida Egendal
Linda Assing Christensen

Publiceret 28 October 2016 06:37