Pressefoto

Pressefoto

Amerikansk valgkamp:

Grenaa Gymnasium i valgkampstemning

Grenaa Gymnasiums festsal vil være pyntet i amerikanske farver på fredag i anledning af, at det er tæt på, at verden snart ved, om USA's næste præsident skal hedde Clinton eller Trump

Af
Af Lars Norman Thomsen

?Grenaa Gymnasium holder ”valgmøde” i anledning af det amerikanske valg fredag 28. oktober klokken 10.05 – 11.55.
I den anledning vil der være en paneldebat med deltagelse af Austin Rasmussen, Oslo, Republicans Overseas, David S. Miller, København, Democrats Abroad Denmark og Josh Aden, Aarhus/Californien, journalist.
Arrangementet er åbent for alle, og herboende amerikanere på Djursland er særligt inviteret til at overvære debatten og stille spørgsmål sammen med de cirka 130 elever på den engelsksprogede IB-studentereksamen. Arrangementet afholdes i gymnasiets festsal, som til lejligheden vil være pyntet op til amerikansk valgkamp.
”Det er et scoop at få amerikanske partirepræsentanter til at stille op til debat. Den amerikanske ambassade har hjulpet med at få kontakt til republikanernes og demokraternes udlandsorganisationer.
Desuden kommer en repræsentant for det grønne parti, der også opstiller en kandidat, med i panelet,” siger Eike Strandsby, leder af IB-afdelingen på Grenaa Gymnasiet. ?

Publiceret 26 October 2016 10:41