Man kan opleve både gengangere og andre overnaturlige væsner på Gammel Estrup – Herregårdsmuseet på Allehelgensaften 31. oktober. Pressefoto.

Man kan opleve både gengangere og andre overnaturlige væsner på Gammel Estrup – Herregårdsmuseet på Allehelgensaften 31. oktober. Pressefoto.

Gl. Estrup:

Allehelgensgys på Herregården

Levende lys og sikkert også spøgelser og genfærd på herregårdsmuseet

På Allehelgensaften mandag 31. oktober kan man opleve Gammel Estrup - Herregårdsmuseet kun oplyst af levende lys. På aftenen fortælles de spøgelseshistorier, som er knyttet til stedet, og er man (u)heldig, kan man møde både gengangere og overnaturlige væsener i sale og gemakker, kælder og have.

I den fugtige kælder under herregården og ude i den mørke herregårdshave kan besøgende risikere at støde på nogle af de grufulde væsner, fra den danske folketro, som i flere århundreder har skabt frygt blandt folk på landet. Væsner, som er opstået i folks bevidsthed, for at forklare det, som ellers ikke kunne forklares.

Når de besøgende har oplevet overnaturlige væsener i have og kælder og gespenster på herregården, er der mulighed for at sunde sig med mad og drikke i Herregårdskøkkenet og kaffestuen. Man besøger herregården i hold kl. 17, 19 og 21. Der er begrænset plads, så bestilling er nødvendig på 8648300. Anbefalet aldersgrænse i kælderen er 10 år. Læs mere på www.gammelestrup.dk dietz

Publiceret 24 October 2016 15:30