Alexander Weldingh blev matchvinder med kampens eneste mål i Hornslet IF's 1-0 sejr over IF Midtdjurs. Arkivfoto

Alexander Weldingh blev matchvinder med kampens eneste mål i Hornslet IF's 1-0 sejr over IF Midtdjurs. Arkivfoto

Seriefodbold - Serie 2:

IF Midtdjurs tilbage som bundprop efter smalt nederlag til Hornslet IF

IF Midtdjurs spillede godt ude på banen, men manglede skarphed foran mål og fik ingen point ud af mødet med Hornslet IF

Af
Af Martin Schultz

Nedrykningstruede IF Midtdjurs havde brug for point i søndagens opgør mod Hornslet IF på Ryomgård Stadion, men bolden ville ikke ind i gæsternes mål. Hornslet IF scorede et enkelt mål, og så måtte hjemmeholdet endnu engang gå fra banen som tabere.
Hornslet IF vandt kampen med 1-0 på et mål af Alexander Weldingh tidligt i kampen, og så nyttede det ellers ikke noget, at IF Midtdjurs pressede på, for den sidste målgivende aflevering kom ikke.
”Vi prøvede at stå lavt for at undgå, at deres hurtigløbere løb fra os fra midten, men det var som om vi kom til at stå for lavt. Så vi stod og halvsov efter godt et kvarter, hvor en af de spillere vi var enige om at holde øje med, Alexander Weldingh, fik bolden på kanten af feltet og fik fyret af, så bolden gik ind ude ved stolpen,” siger IF Midtdjurs træner Ole Kjær.
”Midtdjurs ville godt nok ikke ret meget og stod meget dybt, og så fangede Alexander Weldingh en løs bold og sparkede den ind. I 2. halvleg pressede Midtdjurs os, men uden at blive farlige,” siger Martin Winther på vegne af Hornslet IF's trænertro.

Hornslet IF fightede sejren hjem

Med sejren rykkede Hornslet IF op på en 3. plads og er nu fri af nedrykningsfare – også rent matematisk. Det giver ifølge Martin Winther mulighed for at spille mere frigjort, og det ser holdet frem til i de sidste tre kampe, hvor de med lidt held kan blande sig i topstriden.
Hornslet IF stillede ellers svækket op på grund af afbud, skader og sygdom, og trænerne måtte rokere mere rundt undervejs end man er vant til.
”Der skal to til en tango, og det var ærligt talt svært at finde pladsen i 1. halvleg. Vi havde langt de største chancer, men var ikke gode nok til at udnytte dem. Til gengæld lukkede vi godt ned for IF Midtdjurs, og vi har fået vores forsvar til at fungere og har holdt nullet i de sidste tre kampe,” siger Martin Winther.
”Det var en god holdindsats, hvor vi ikke spillede optimalt, men hvor spillerne fightede sejren hjem.”
Hornslet IF møder lørdag kl. 13.30 Aarhus Fremad og kan med en sejr bringe sig på en 2. plads i rækken. Målmand Sander Haddon Laursen og Daniel Byriel delte æren som kampens spiller på Hornslet IF's hold.

Lang vej hjem for de røde fra Ryomgård

IF Midtdjurs kom længere frem på banen i 2. halvleg og lagde et tryk på modstanderen, men uden at kunne score.
”Mod slutningen af kampen spillede vi med to angribere med Mikkel Fanø og Tobias Gudumlund, og de sidste fem minutter lagde vi også Jonas Simonsen helt frem, men kom ikke nærmere en scoring. Sidst vi spillede mod Hornslet IF tabte vi med 6-5, så det var pokkers vi ikke bare kunne score et enkelt eller to mål i denne kamp,” siger Ole Kjær, som roste sit forsvar og målmand Nikolaj Brasch, som spillede en stor kamp.
Lørdag er IF Midtjdurs IF tæt på at spille en skæbnekamp, når holdet skal møde Auning IF på udebane. Taber IF Midtdjurs, er der lang vej til en redning for de røde fra Ryomgård.

Kampfakta


Herrer Serie, Pulje 18
IF Midtdjurs - Hornslet IF 0 - 1 (0 - 1)
Søndag 9. oktober kl. 14.00 på Ryomgård Stadion


Målscorer:
0 -1 Alexander Weldingh (13. min.)

IF Midtdjurs' holdopstilling:
Alan Djozic
Jonas Simonsen
Jonathan Andreasen
Nikolaj Brasch
Michael Stegger
Jeppe Gribsholt
Emil Ring Kristensen
Frederik Laursen
Mikkel Fanø
Søren Gribsholt
Martin Jelle Pedersen
Lasse Janerka
Tobias Aude Gudumlund
Anel Alagic

Hornslet IF's holdopstilling:
Niclas Adelørn
Ronni Rasmussen
Ryan Nielsen
Sander Haddon Laursen
Emil Møller Lyngholt
Jonas Nielsen
Kim Henri Petersen
Daniel Byriel
Mads Kirkebæk
Alexander Weldingh
Jesper Prang Josiassen
Kristoffer Holm
Jeppe Horsdal
Nicklas Badstue

Publiceret 10 October 2016 15:55