Kogebogsforfatter Anemette Olesen. Arkivfoto.

Kogebogsforfatter Anemette Olesen. Arkivfoto.

Kultur:

Masser af gang i Rimsøhuset

Musik, mad, natur og gøgleri i Rimsøhuset i løbet af oktober

Af
Anette Bonde

Rimsøhusets aktivitetsudvalg har haft travlt, siden Norddjurs Kommune meldte ud, at huset skal sælges til november. Foreningen Rimsøhuset satser på at købe huset, og har brug for at skrabe penge sammen, så der er en buffer til driften i et stykke tid. Derfor venter nu en ganske massiv og enestående række af arrangementer i oktober, som lokale mennesker og andre kan fornøje sig med.

Der har allerede været to vellykkede arrangementer med henholdsvis musikeren Jens Falck og gøgleren Tonny Trifolikum. Onsdag 12. oktober vil forhenværende sognepræst i Rimsø Kurt Carlson fortælle om rakkerne i Vestjylland, og fredag den 14. kommer trobadur og folkesanger Carsten Hentze.

Tirsdag den 18. kan man om eftermiddagen møde svampeekspert Sten Larris og madekspert Anemette Olesen, der er kendt fra bogen ”Spis dit ukrudt”. De inviterer på tur i naturen for at finde mad, og bagefter er der middag.

Onsdag den 19. giver Astrid Søndegaard fra Cirkus Aroma først en forestilling og bagefter inviterer hun til cirkusskole. Om lørdagen den 22. underholder entertainer og spasmager Henning Amstrup, og mandag den 24. fortæller Peter Sørensen fra Sangstrup om sin bog ”Forlis og strandinger gennem de sidste trehundrede år ved Djurslands klinter. Sognepræst i Rimsø Peter Danielsen runder aftenen af med en lille koncert af Leonard Cohen sange.

Ved flere af arrangementerne er der spisning, inden den optrædende går på scenen. Tjek eventuelt facebook eller hjemmesiden www.rimsoehus.dk. Der er tilmelding.

Publiceret 10 October 2016 14:00