Simone Handberg Pedersen blev for anden kamp i træk topscore. Arkivfoto

Simone Handberg Pedersen blev for anden kamp i træk topscore. Arkivfoto

Divisionshåndbold:

Hornslets damer fandt rytmen og vandt den tredie sejr i træk

Hornslet IF’s divisionsdamer satte oprykkerne fra Christiansbjerg HK på plads i 2. halveg og vandt med 25-21

Af
Af Martin Schultz

Hornslet IF's divisionsdamer i håndbold har fået en flyvende start på sæsonen og vandt søndag eftermiddag den tredje sejr i træk, da oprykkerne fra Christiansbjerg HK blev slået med 25-21 efter 8-8 ved pausen.
”Christiansbjerg HK er et oprykkerhold med stor fysik, men det som var vores største udfordring var fraværet af vores højre back Maja Hentze Andersen, som sad udenfor med en skadet skulder. Derfor tog det noget tid, før vi fandt rytmen i vores spil, og derfor blev 1. halvleg en noget rodet affære med mange tekniske fejl,” siger Hornslet IF's træner Max Christensen.
Men Max Christensen var godt tilfreds med den måde hans hold løste opgaven på.
”Når en så vigtig spiller som Maja falder ud, så skal de øvrige spillere løse den udfordring og udfylde den plads. Det tog lidt tid, men jeg er meget tilfreds med den måde alle spillere tog del i opgaven og fik udfyldt pladsen, så vores spil kom til at køre meget bedre i 2. halvleg. Det er fedt for en træner at se, at holdet udvikler sig sammen.”

Flere gode målmænd i klubben

Meldingen i halvlegen var, at spillerne skulle bevare roen, for Max Christensen var ikke i tvivl om, at hans hold nok skulle trække fra modstanderen.
Maria Pape startede i målet og spillede en fin kamp indtil hun blev ramt af en bold i hovedet og måtte lade sig udskifte med holdets nye målmand Ida Egendal.
”Ida stod også en fin kamp, og da vi så skiftede Maria Pape ind igen i de sidste ti minutter, stod hun igen godt, og vi kørte en sikker sejr hjem. Vi har et luksusproblem i denne sæson med 3-4 gode målmænd i klubben,” siger Max Christensen.
Der kom hul på målscoringen hos begge hold efter pausen og et kvarter ind i 2. halvleg førte Hornslet IF med to og trak således yderligere fra i resten af kampen, da Maria Pape kom på mål igen og lukkede godt af.

Topopgør i vente i Hornslet Hallerne

”Det var en vigtig kamp at vinde, fordi vi havde udfordringen med at finde rytmen i spiller. Sidste år ville vi have tabt sådan en kamp, men det gør vi ikke i år,” siger Max Christensen, som tidligere har sagt til adresseavisen.dk, at han har store forventninger til sæsonen med dette hold.
Simone Handberg blev også i denne kamp topscorer med 8 mål, og Linda Assing styrede spillet godt og scorede 5 mål.
”Der skal lyde ros til hele holdet, for alle spillere gjorde det rigtig godt,” siger Max Christensen.
Nu har Hornslet IF's håndbolddamer en kamppause i næste weekend, så der er tid til at forberede sig på opgøret mod ligeledes ubesejrede ASA Århus 2, som er et af de hold, som Hornslet IF ligger side om side med i spidsen af rækken.
Hornslet IF tager imod ASA Århus søndag 23. oktober kl. 13.00 i Hornslet Hallerne.

Kampfakta

3. Division Damer, Pulje 3
Christiansbjerg HK - Hornslet IF 21 - 25 (8 - 8)
Søndag 9. oktober kl. 16.30 i Christiansbjerghallen

Målscorere:
Simone Handberg Pedersen 8
Linda Assing Christensen 5
Emilie Gammelvind Sørensen 5 (3 straffekast)
Therese Due 2
Ida Nielsen 2
Julie Kristine Svendsen 2
Cecilie Thorup Laursen 1

Hornslet IF's holdopstilling:
Maria Pape Andersen
Linda Assing Christensen
Line Mayn
Ida Nielsen
Sara Thrue
Julie Kristine Svendsen
Cecilie Thorup Laursen
Emilie Gammelvind Sørensen
Therese Due
Simone Handberg Pedersen
Ida Egendal

Publiceret 10 October 2016 19:43