Innovationschef Søren Hansen (th), Viden Djurs, der her ses sammen med FC Djurslands forhenværende direktør Karsten Eland, er trådt til som ny formand for FC Djursland A/S. Foto: Lars Norman Thomsen

Innovationschef Søren Hansen (th), Viden Djurs, der her ses sammen med FC Djurslands forhenværende direktør Karsten Eland, er trådt til som ny formand for FC Djursland A/S. Foto: Lars Norman Thomsen

FC Djursland:

Ny bestyrelse klar til at tage fat

Den ny bestyrelsesformand Søren Hansen skal stå i spidsen for at formulere en ny og gennemarbejdet strategi for fodboldoverbygningen, sportsligt og organisatorisk

Af
Af Lars Norman Thomsen

Efter den nyligt afholdte generalforsamling er bestyrelsen i FC Djursland på plads.
Nye i bestyrelsen er formand Søren Hansen, til daglig innovationschef hos Viden Djurs, og Ole Svit, direktør hos Viden Djurs.
Endvidere er der comeback til FC Djurslands tidligere formand Benny Sørensen, ligesom Karl Juul er kommet med som repræsentant for Østdjurs 91.
Karl Juul har i en stor del af fodboldoverbygningens levetid varetaget forskellige funktioner i FC Djursland, som ungdomstræner, sportslig koordinator i organisationen og bestyrelsesmedlem.
Kim Jørgensen fortsætter som repræsentant for AC Norddjurs, mens Per Thomsen fortsætter som repræsentant for FC Djurslands erhvervsklub.
Søren Hansen siger til Lokalavisen, at han vil benytte den første tid til at få udarbejdet en strategi for FC Djursland på alle planer.
Bestyrelsen mødes i denne uge for første gang. Et par nu-og-her-emner står øverst på dagsordenen: 1. Forlængelse af kontrakten med cheftræner Aroldo Strack, den nuværende kontrakt udløber ved årsskiftet. 2. Afklaring af fremtiden for direktør Finn Pedersen. Han har siden generalforsamlingen i efteråret 2015 arbejdet som ulønnet direktør, men der er opbakning til, at der skal laves en forventningsafstemning med Finn Pedersen og efterfølgende en direktørkontrakt.
Finn Pedersen har de 10-11 måneder dobbeltjobbet som både fodboldformand i Grenaa IF og direktør i FC Djursland.
Det gør han ikke længere.
Et par dage før FC Djurslands generalforsamling trådte Finn Pedersen formelt af som fodboldformand i Grenaa IF. Her er han blevet afløst af Frank Kruse Kristensen.

Publiceret 03 October 2016 19:56