Vinni Kjærgaard Jørgensen

Vinni Kjærgaard Jørgensen

Debat Syddjurs - Budget 2017:

Vælgerbedrag så det basker

Borgmester Claus Wistoft (V) svarer nederst i debatindlæget

Af Vinni Kjærgaard Jørgensen, Kirkestræde 8, Søby, 8543 Hornslet:

"Man forsøger, at sælge dette som en styrkelse af området for syge specialbørn, men reelt er det en besparelse på 3,5 mio som i budgetoplæget.
Man siger man vil bevare børnehaverne i Nimtofte og Feldballe. Man påpeger, man tilfører penge, men glemmer at tilføje, at man fjerner flere penge end det i en anden blok.
Det er UÆRLIGT, UHÆDERLIGT og USMAGELIGT.

Men måske byrådet er så dumme, at de slet ikke selv har opdaget dette bedrag? Ja, det er sørgeligt. Det mindste man kan gøre er at fortælle sandheden."

Kommentar fra borgmester Claus Wistoft (V):

"Vinni Kjærgaard Jørgensen kommer med et partsindlæg som i sit sprog og tone egentlig ikke fortjener synderlig respons - ialt fald er det ikke nemt at føre en konstruktiv dialog med udsagn så ensidige, og uden anerkendelse af byrådets opgave med at prioritere kommunens service inden for den ramme, vi har til rådighed. 
Det er korrekt at vi forsøger at hæve kvaliteten i sagsbehandlingen inden for nævnte område, til forhåbentlig gavn for både borgerne i sagerne og kommunekassen.

Selvfølgelig inden for lovens rammer, og jeg går da ikke ud fra, at Vinni Kjærgaard Jørgensen mener, at nogen skal have mere fra fællesskabet end loven tilsiger."

Syddjurs borgmester Claus Wistoft

Syddjurs borgmester Claus Wistoft

Publiceret 01 October 2016 06:00