Mørke skal realistisk bedømt hente 3-4 sejre i de sidste fem kampe for at undgå nedrykning til Serie 5. Måske træner og Liverpool-fan Tonni Kristensen skal synge den kendte Liverpool-hymne før lørdagens kamp mod TRIF

Mørke skal realistisk bedømt hente 3-4 sejre i de sidste fem kampe for at undgå nedrykning til Serie 5. Måske træner og Liverpool-fan Tonni Kristensen skal synge den kendte Liverpool-hymne før lørdagens kamp mod TRIF

Seriefodbold - Serie 4:

Lokummet brænder fortsat under Mørke

Efter 4-2 nederlaget mandag aften til IF Mols skal nyoprykkerne på en meget svær opgave lørdag eftermiddag mod favoritterne til oprykning til Serie 3, TRIF

Af
Af Lars Norman Thomsen

Mørke træner Tonni Kristensen elsker Mørke og Liverpool i nævnte rækkefølge, når det gælder fodbold.
Liverpool går det fint for i dette efterår, mens det kniber noget mere for hjerteklubben Mørke IF.
Mandag tabte Mørke til hjemmestærke IF Mols 4-2 (3-1).
"De vandt ufortjent," lyder det fra Mørkes svar på karismatiske Jürgen Klopp, Tonni Kristensen.
Hjemmeholdet scorede tre mål i første halvleg, hvor holdet ellers havde Oliver Kalinski Johansen ude med gult.
"Vi bakkede på deres angribere i stedet for at gå til dem, og det kostede tre mål," siger Tonni Kristensen.
Morten Lykke Rasmussen reducerede til 3-1 inden pausen efter hjørnespark.
"Vi brændte en stor chance inden halvleg, men havde fortsat troen på point, da vi startede de sidste 45 minutter," siger Tonni Kristensen.
Han skiftede Asker William Skytte ind i angrebet i pausen, men denne fik kun få minutter i benene, inden han skadet måtte gå ud efter at have brændt en stor chance.

Mols træner: "Vi vandt fortjent"

Senere kom IF Mols på 4-1 efter et kiks af Mørkes målmand Henrik Pedersen, der ikke har det godt med at spille lyskampe.
Jeppe Emil Kusk reducerede til slutresultatet 4-2 med godt 20 minutter igen.
"Desværre smed vi kampen med deres tre hurtige mål i første halvleg, men alligevel helt klart den bedste kamp i år af holdet, fight, fint spil, og vi skaber meget til at kunne score flere mål," siger Tonni Kristensen, der fortsat tror på holdets muligheder for at undgå nedrykning, selv om der er fire point op til en livline med fem runder igen.
"Sludder og vrøvl, vores sejr var yderst fortjent," siger Rasmus Brock, træner i IF Mols.
"I modsætning til Mørke spillede vi fodbold, mens de udelukkende sparkede bolden frem til deres forreste folk og satsede meget på dødbolde."
"Vi havde styr på dem, og vores sejr var aldrig i fare," understreger Rasmus Brock.
Mørke møder lørdag eftermiddag topholdet TRIF på Rønde Stadions kunstgræsbane klokken 13, mens IF Mols spiller søndag ude mod Lystrup klokken 13.
Mørke kan passende inden kick off synge den mest kendte af alle Liverpool-hymner, 'You'll Never Walk Alone', for at minde hinanden om, hvad der skal til i lokalopgøret mod TRIF.
 

Publiceret 01 October 2016 07:00