Trouble Cats har en lang historie sammen, og den altafgørende kemi mellem musikerne skulle efter sigende være ti stede hver gang, de optræder.

Trouble Cats har en lang historie sammen, og den altafgørende kemi mellem musikerne skulle efter sigende være ti stede hver gang, de optræder.

Øster Alling:

Trouble Cats og Shakespeare samme aften

Både Trouble Cats og Shakespeare fredag 14. oktober

Af
Anette Bonde

Både bandet Trouble Cats og Kulturnat-begivenheden om Shakespeare kommer til Øster Alling samme aften. Det er fredag 14. oktober. Menighedsrådet inviterer sammen med den fælleskommunale begivenhed på Djursland Kulturnat 2016 til temaaften om Shakespeare med musik i kirken og foredrag i den gamle præstegård. Samme aften har borgerforeningen sammen med Liv i Forsamlingshusene hyret blues- og rockbandet Trouble Cats til at give koncert i forsamlingshuset.

“Så der bliver noget for enhver smag den aften i Øster Alling”, lyder det fra Joel Southern, bestyrelsesformand i Øster Alling Borgerforening og Forsamlingshus.

400 året for Shakespeare

Det er i år 400 år, siden Shakespeare døde. Hans dramaer spilles over hele verden, og hans død markeres da også verden over.

I Øster Alling fredag 14. oktober kan man klokken 19 opleve et lydbillede fra hans tid med blokfløjtespilleren Annette Friisholm og Birgit Juhl på cembalo. Desuden medvirker en consortgruppe fra Århus Musikaftenskole.

Klokken 19.45 i Gl. Præstegård vil skuespilleren Casper Koch være guide i Shakespeares drama “købmanden i venedig”. Der er gratis adgang både i kirken og i præstegården.

Blues og rock

Trouble Cats sætter stikket i guitarerne klokken 20 til en aften med blues og rock. Det hedder sig at bagagen er fyldt med driftsikker blues'n roots og slidstærke originale numre. Bandet kan til næste år fejre 30 års jubilæum.

Trouble Cats er Martin Blom, guitar og vokal, Morten Brauner, bas og kor, Henrik Hansen, mundharpe og vokal, og John Simoni, trommer.

Billetter skal bestilles senest 7 oktober.

Publiceret 01 October 2016 12:00