Der høstes med de gamle maskiner, og trækkraften er levende til ’Livet på Landet’-dag på Gl. Estrup søndag 14. august.

Der høstes med de gamle maskiner, og trækkraften er levende til ’Livet på Landet’-dag på Gl. Estrup søndag 14. august.

Landbrug:

Dyrskue og høst som i gamle dage

Aktiviteter for hele familien på Landbrugsmuseet i Gl. Estrup 14. august

Snurrende maskiner, flotte husdyr, lækre produkter og masser af aktiviteter for alle. 'Livet på Landet' på Dansk Landbrugsmuseum i Gl. Estrup søndag 14. august kl. 10-16 er både et flot historisk dyrskue og en spændende oplevelse, når høsten skal sikkert i hus.

Ligesom til det første danske dyrskue afholdt i Randers i 1810, præsenteres de gamle danske husdyr til det historiske dyrskue. Her kan man stå ansigt til ansigt med vores levende kulturarv.

Masser af historiske maskiner arbejder i marken og på tærskepladsen til høstdagen. Selvbindere og tærskeværker kører hele dagen og sikrer sammen med museets mange frivillige karle, at høsten kommer godt og sikkert i hus.

Den åbne køkkenskole er for alle, som har interesse i en hurtig appetitvækker og som gerne vil arbejde med nemme opskrifter med basis i lokale råvarer.

Der er mulighed for at gøre en god handel i torveboderne eller på markedspladsen, og ekstra høststemning bliver leveret af Thorsager og Omegns Folkedansere med deres spillemænd. jesl

Publiceret 07 August 2016 09:00