Viking Pindstrups fodboldherrer får ekstra grund til at dukke op til træning, fordi klubben også får et damehold til den kommende sæson som træner umiddelbart før herreholdet. Arkivfoto

Viking Pindstrups fodboldherrer får ekstra grund til at dukke op til træning, fordi klubben også får et damehold til den kommende sæson som træner umiddelbart før herreholdet. Arkivfoto

Seriefodbold:

Damerne vil lege med i Pindstrup

Viking Pindstrup begynder træningen efter sommerferien onsdag aften. Nyt er det, at klubben forsøger at starte et damehold op

Af
Af Lars Norman Thomsen

Viking Pindstrups eneste fodboldhold i flere sæsoner, seniorholdet, får en makker i den kommende sæson, hvor den hæderkronede klub vil forsøge at kickstarte et damehold efter ønske fra flere damer i området.
Første træning for damerne er i aften, onsdag 3. august, klokken 18 på Pindstrup Stadion. Umiddelbart efter første træningspas er der inviteret til et lille hyggemøde i midtercirklen sammen med klubbens seniorherrer, som også har træningsstart onsdag aften.
"Har du som kvinde/pige/dame en lille ambition om at træne lidt (der er plads til alle) eller har lyst til at spille fodbold (eller du kender en veninde/kone, der kan spille lidt bold), så kom klokken 18," lyder opfordringen fra Viking Pindstrup.
Dameholdet er tilmeldt syvmands-rækken under DBU Jylland i C-puljen, hvor ni andre mandskaber skal forsøge at gøre deres hoser grønne.
Damerne debuterer i turneringen lørdag 20. august med en hjemmekamp mod Romalt klokken 15.

Michael Nielsen fortsætter med en makker

Klubbens herrespillere skal i den kommende sæson spille i Serie 5. Foråret bød på en nedrykning fra Serie 4, der var til at tage at føle på med blot en sejr i 14 kampe.
Michael Nielsen fortsætter som træner i klubben, men i efteråret i samarbejde med en makker. Hvem det bliver, vil fodboldudvalget i Viking Pindstrup afsløre allerede ved onsdagens træning eller ved en hygge-komsammen for både damer og mænd lørdag klokken 14 i klubhuset.
"Jeg har sagt ja til at træne herrespillerne i efteråret, men under forudsætning af, at jeg får en makker, fordi jeg ikke kan være der på alle træningsdage. Fodboldudvalget har lovet mig at finde en makker," siger Michael Nielsen, der nu bor i Aarhus, men arbejder som butikschef i LokalBrugsen Fjellerup.
Han mister til den kommende sæson midtbanetalentet Tobias Osborn Wiik, der nu spiller i AC Norddjurs og tirsdag aften spillede med på klubbens førstehold i Serie 4, som i en træningskamp besejrede Fårvang (Serie 4) med 3-1.
"Jeg forventer, at resten af truppen er intakt, men jeg er først klogere efter weekenden," siger Michael Nielsen.
Han skal hurtigt skaffe sig et overblik over antallet af brugbare spillere, for første kamp spilles allerede lørdag 13. august på Hørning Stadion mod AH 2012 klokken 14.
"Vi skal geografisk langt omkring og er desværre ikke havnet i en Djurslands-pulje som forventet. Vores målsætning bliver at vinde nogle kampe og få stabiliseret tingene efter sidste sæsons mange nederlag. Oprykning er slet ikke et tema," siger Michael Nielsen.

Publiceret 03 August 2016 13:56