Arkivfoto.

Arkivfoto.

Sommerfest i Vivild:

Virksomheder og borgere dyster

Både nye aktiviteter og gamle kendinge på sommerfestpladsen i Vivild

Arrangørerne af sommerfesten i Vivild har været nødt til at aflyse cykelgadeløbet, som ellers har været startskud på sommerfesten onsdag aften de seneste par år. Til gengæld er der masser af andre aktiviteter, både nye tiltag og gode gamle kendinge. Nyt er for eksempel dyster, hvor virksomheder skal dyste mod hinanden i mega bordfodbold, og en dyst borgerne imellem a la TV's Versus.

I stedet for gadecykelløbet bliver der et lokalopgør mellem Vivild og Nøragers U14/15 drenge i fodbold.

Nogle af de gode gamle aktiviteter, der også er på programmet i år, er agurk-turnering, Peter Vildmand, havetraktortræk, børne­disko og ungdomsbal og optog og livemusik.

Spejdere og boldsjov

Nyt er, at spejderne laver bål og diverse boder med dåsekast, bogbowling og det muntre køkken for børnene.

Håndboldafdelingen har arrangeret håndboldsjov i hallen onsdag eftermiddag, og tennisafdelingen åbner op torsdag eftermiddag, så alle kan komme og prøve den nye tenniskanon.

Fredag aften har nogle af byens unge fodbolddrenge lavet en fodtennisturnering, hvor alle kan være med. Det er to-mandshold, så man skal bare finde en makker for at være med. Det koster 50 kr pr hold at deltage, men så er der også flotte præmier til vinderholdene.

Torsdag aften i teltet er der Kahoot quiz om Vivild. Alle med en smartphone kan deltage, og der er præmie til den, der hurtigst svarer rigtig på flest spørgsmål. 

Lørdag kommer de to dygtige freestyle fodboldspillere Lasse Kalkar og Brian Menkel og laver show og derefter inviterer de til workshop for alle, der vil prøve kræfter med diverse fodboldtricks. 

Ørsted Agility laver opvisning lørdag og bagefter vil nogle af byens egne hunde og deres ejere prøve kræfter på banen i en lille konkurrence a la Hund og Hund Imellem.

Randers Cheerleaders giver ligeledes opvisning lørdag. 

Dyster mellem borgere

Arrangørerne har også sørget for festlige konkurrencer borgerne imellem. Nogle af de lokale virksomheder skal for eksempel turnere i human football lørdag eftermiddag. 

Om aftenen afvikles det store quizshow Versus, der lige som DR's store fredagsshow handler om dyst og gætteri om forskellige discipliner. Blandt andet er det fodboldspilleren versus golfspilleren, U10 håndboldpigerne versus Serie 4 håndbolddamerne og grossfittdamerne versus U14 drengene.

Om aftenen spiller Jazzbasserne under spisningen og derefter er der livemusik ved Dansefeber.

Publiceret 01 August 2016 13:00