Veteranerne i Kukke Smart Band giver spilleglæden gas til Open Air-koncert på Grenaa Strand Camping fredag 29. juli. Pressefoto

Veteranerne i Kukke Smart Band giver spilleglæden gas til Open Air-koncert på Grenaa Strand Camping fredag 29. juli. Pressefoto

Kukke Smart Band:

Open air-koncert på campingpladsen

Djurslands-veteranerne Kukke Smart Band spiller fredag 29. juli

Kukke Smart Band fejrer sommeren og lover at spille et brag af en Open Air-koncert fredag 29. juli på Grenaa Strand Camping. Det bliver sommer, fest, fadøl og live musik med hit på hit.

Koncerten er åben for alle både gæster på campingpladsen og andre der har lyst til at se Kukke Smart Band. Man skal blot henvende sig i receptionen og købe et gæstekort til 30,- kr., så kan man nyde koncerten kl. 19 –23.

”På de store campingpladser i Sydeuropa er der altid live musik i højsæsonen, så hvorfor ikke også i Danmark, vi spiller jo alle de samme sommerhits fra 80'erne” siger Mogens Qvist Frandsen, bassist i Kukke Smart Band.

Har spillet Djursland tyndt

Kukke Smart Band startede i 1988 med at spille på diskoteker og mindre spillesteder i Jylland. Bandet spillede på Midtfyns Festival i 1989 og deltog i DM i Rock i 1993.

Udgangspunktet var dog altid Djursland, hvor bandmedlemmerne boede. Bandet har spillet mere end 100 job forskellige steder på Djursland, lige fra Grenå og Ebeltoft til Koed, Gravlev og Gjerrild.

Kukke Smart Band har siden gendannelsen i 2009 nydt spilleglæden og mødet med mange tidligere og nye fans, hvor bandet elsker at skabe en fest med et fyldt dansegulv.

80’er- og 90’er-hits

Repertoiret er bredt, primært med hits fra 80'erne og 90'erne med numre af for eksempel Beatles, Danseorkestret, Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Status Quo, Prince og Bryan Adams.

Kukke Smart Band består af Helle Fribo (før Grenå nu Gjerrild) med sin kraftfulde vokal, Mogens 'Kukke' Qvist Frandsen (Ryomgård/Dronningborg) på bas, Niels Kethil Pedersen (Ebeltoft/Egens) alt-mulig-manden, der spiller keyboard, guitar og synger kor, Christian Binow Lassen (Ebeltoft/Egå) der med sit guitarspil giver bandet sin funk-feeling og Peter Vonsild (Ryomgård/Randers) bag trommerne.
jesl

Publiceret 25 July 2016 10:30