DS Smith har blandt andet udviklet en specialdesignet stemmeurne i genanvendelig bølgepap. Arkiv pressefoto.

DS Smith har blandt andet udviklet en specialdesignet stemmeurne i genanvendelig bølgepap. Arkiv pressefoto.

Erhverv:

DS Smith Plc. står foran muligt opkøb

Forudsat godkendelse af konkurrencemyndighederne køber DS Smith Plc. virksomheden Deku-Pack ApS

DS Smith Plc, der er den førende leverandør af bæredygtig bølgepapemballage i Europa, meddeler i en pressemeddelelse, at man står foran et opkøb af Deku-Pack ApS, herunder Pro-Display A/S, Deku-Stans A/S, Vejle-Print A/S, DM Plast ApS samt Emballage Form ApS.

Den endelige akkvisition forudsætter endelig godkendelse af de danske konkurrencemyndigheder. Det forventes afklaret senest i 3. kvartal 2016.

Deku-Pack gruppen er specialiseret i udvikling, produktion og salg af Point of Sale (POS) samt Displayprodukter og -løsninger. Virksomheden har hovedsæde i Danmark og beskæftiger 81 medarbejdere.
Forretningen fokuserer hovedsagligt på at producere og levere løsninger til Fast Moving Consumer Goods (FMCG)- samt detailsegmentet og har hovedsagligt aktiviteter i Danmark og Skandinavien.

DS Smith er den førende leverandør af bæredygtig bølgepapemballage i Europa og specialiseret plastemballage på verdensplan. Virksomheden er repræsenteret i 36 lande og beskæftiger 26.000 mennesker. 

Det fremgår af pressemeddelelsen, at DS Smiths vision er at blive den førende leverandør af genanvendelig emballage til forbrugsvarer. Dette skal ske via service, kvalitet, innovation samt ved at tilbyde miljørigtige løsninger til sine kunder. 

DS Smith har cirka 600 medarbejdere i Danmark fordelt på fem lokationer, heriblandt Grenaa.

Publiceret 25 July 2016 13:00