Frederik Schandorff (tv) modtager pokaler for både bedste U21 kører og for 2. pladsen i finalen. Frederik Schandorff fører U21 konkurrencen stort og indtager 4. pladsen i det samlede DTC mesterskab.

Frederik Schandorff (tv) modtager pokaler for både bedste U21 kører og for 2. pladsen i finalen. Frederik Schandorff fører U21 konkurrencen stort og indtager 4. pladsen i det samlede DTC mesterskab.

Rønde:

Topkarakter til eksamen - og topkarakter i DTC løb

Racerkører Frederik Schandorff vinder både på banen og ved eksamensbordet

Af
Af Martin Schultz

Den unge racerkører Frederik Schandorff fra Essig har fart på i mere end én forstand.
Ikke blot hentede han sig forleden en studentereksamen med topkarakterer fra VID Gymnasier HTX Grenaa, men samtidig viste han flot kørsel i DTC afdelingen 11. og 12. juni på hjemmebanen Ring Djursland.
I dette løb øgede Frederik Schandorff sin føring i DTC's U21 mesterskab og tog samtidig 2. pladsen i finalen på Ring Djursland.
Ligesom ved Classic Race Aarhus ankom Schandorff til weekenden direkte fra eksamensbordet i Rønde - med et fornemt 12-tal - og gjorde sig klar til at revanchere de forventninger, som ikke blev indfriet i Aarhus.

Kørte fra Jan Magnussen

Frederik Schandorff hentede en 4. plads i det første heat og en 2. plads i det andet heat og startede derfor som 2'er i finalen lige efter Jan Magnussen.
Nøjagtig som Schandorff gjorde i sæsonpremieren på Jyllandsringen i april, kørte han slet og ret fra Jan Magnussen i starten.
Det blev et par omgange med massivt pres fra Jan Magnussen, indtil en bremseduel i depotsvinget gav en åbning til Frederik Schandorffs teamkollega og 3. placerede Kasper H. Jensen og 4. pladsens Martin V. Jensen.
Jan Magnussen måtte udgå med defekt på bilen, men Frederik Schandorff kæmpede videre. Nu fra 3. position, og med kun to omgange til mål til fik han sat Martin V. Jensen i en overhaling i opløbssvinget. Det var perfekt eksekveret og endnu en 1-2 sejr til Team Flexlease.nu.

Publiceret 01 July 2016 08:08