Pressefoto.

Pressefoto.

Udstillinger hos de handlende:

Fjellerups Seje Sild går i byen

Garnrester forvandles til udstillingsgenstande

I de sidste to måneder har der været hektisk aktivitet blandt Fjellerups Seje Sild grundet projektet “Fjellerups Seje Sild går i byen”. Det kunne også have heddet 'Hvordan udnytter vi de mindste garnrester til noget sjovt'.

De Seje Sild kan nemlig for tredje år i træk stadig indsamle store mængder garn, og det er de meget taknemmelige for, fortæller de.

Gå i byen projektet vil udmønte sig i, at der udstilles strikkede ting hos de af byens og strandens handlende, der vil være med. Sildene har strikket omkring to bænke og en cykel (foto). Der er også lavet en lagkage, en campingvogn, akvariefisk, nøglebrætter, og måske kommer der også en kæmpe isvaffel.

Takket være den store mængde garn, hvoraf en stor del forvandles til salgsbare ting, kunne der på generalforsamlingen 2. maj uddeles 10.000 kroner til Fjellerups nye legeplads. Resten af overskuddet skal til september tilfalde Glesborg plejecenter til et klovneforløb.

De Seje Sild har også medvirket op til åbningen af Fjellerups Alternative Bundgarnsmuseum. Åbningstiden er 14-17 samt torsdag aften fra 19-21.
dietz

Publiceret 29 June 2016 10:00