IF Midtdjurs er blandt de hold i Serie 2, som i efteråret kommer til at spille mange lokalopgør rundt omkring på Djursland. Arkivfoto

IF Midtdjurs er blandt de hold i Serie 2, som i efteråret kommer til at spille mange lokalopgør rundt omkring på Djursland. Arkivfoto

Seriefodbold:

Masser af lokalopgør i Serie 2 i efteråret

Seks hold fra Djursland samlet i samme pulje i Serie 2 i efteråret

Af
Af Martin Schultz

Der bliver masser af lejlighed til at komme ud og se lokalopgør i fodbold på Djursland i dette efterår.
DBU har netop offentliggjort puljerne til efterårets turnering og i serie 2 er der hele seks hold fra Djursland blandt i pulje 18.
Det er Auning IF, Grenaa IF, Hornslet IF, IF Midtdjurs, Vivild IF og Åstrup/Hammelev IF. Desuden er TMV 8530 og Aarhus Fremad med i puljen.
Vivild IF og Åstrup/Hammelev IF er nedrykkere fra Serie 1. Til gengæld må det gode Djurslandsselskab undvære Kolind-Perstrup IF, som er rykket ned i Serie 3.

Få lokale hold i Serie 1 og Serie 3

Kolind-Perstrup IF kommer til gengæld til at køre mod Aarhus mange gange, for blandt helt lokale modstandere er kun Østdjurs 91 med i samme pulje.
De øvrige hold som de to djurslandske hold skal møde er Christiansbjerg IF (CIF), Fuglebakken KFUM, Lystrup IF, Skødstrup SF, VRI og Aarhus Black Vipers.
Hvad Serie 1 angår er kun et hold fra Djursland tilbage i pulje 7, hvor der i foråret var hele fire lokale hold med i puljen. Men FC Djursland er rykket op i Jyllandsserien og Vivild IF og Åstrup/Hammelev IF er rykket ned i Serie 2, så i efteråret kommer Nørager B til at møde Hadsund B, Helsted Fremad IF, Hobro IK, Hornbæk SF, Kristrup Boldklub, Søften GF og tst Fodbold.
Efterårsturneringen går i gang i weekenden 6. og 7. august.

Publiceret 29 June 2016 09:28