Helene Roja Nagel er i finalen om prisen som årets aftenskoleunderviser fra FOF Djursland. Foto: FOF Djursland

Helene Roja Nagel er i finalen om prisen som årets aftenskoleunderviser fra FOF Djursland. Foto: FOF Djursland

Pris:

Helene er nomineret til årets underviser

Lærer fra FOF Djursland nomineret som årets aftenskolelærer

Helene Rojas Nagel, der underviser i spansk hos FOF Djursland, er godt på vej til at blive kåret som landets bedste aftenskoleunderviser.

Hun er nemlig landet i det flotte finalefelt af kun tre aftenskolelærere, der er nomineret til prisen som Årets Underviser - en pris, der uddeles af FOF og de fire andre store landsdækkende aftenskoleforbund AOF, DOF, FORA og LOF. Det skriver FOF Djursland i en pressemeddelelse. Aftenskolelærerne på Djursland må kunne noget ud over det sædvanlige. Sidste år var det nemlig Ada Samsø fra FOF Djursland, der vandt den fornemme pris.

Lene Fribo, leder af FOF Djursland, glæder sig over, at en af hendes undervisere for andet år i træk er med i slutspurten om at blive årets aftenskoleunderviser.

”Jeg er bare så glad og stolt. Det her bekræfter bare endnu en gang, at vores lærere har en kvalitet ud over det sædvanlige. Og det er helt fortjent, at Helene er med i finalefeltet. Hun møder den enkelte deltager på en måde, der giver lyst til at kaste sig ud i det fremmede og tro på at det kan lykkes. Hendes vindende væsen er med til at skabe et trygt og hyggeligt fællesskab på holdet. Det gør, at hun er utrolig afholdt og får masser af ros fra hendes mange deltagere”, fortæller FOF-skolelederen.

Et af argumenterne for, at Helene Rojas Nagel er blevet nomineret til prisen er, at hun er eksponent for en nytænkning af rollen som aftenskoleunderviser. Hun har opbygget en hjemmeside udelukkende til brug for hendes deltagere og hende selv. Hjemmesiden tilfører undervisningen en virtuel dimension, hvor alle kan følge med i, hvad der er sket og hvad der skal ske. Helene er opvokset i Danmark, men har været bosat i Mexico i flere omgange. Hun er desuden billedkunstner, multimediedesigner og studerer e-konceptudvikling. Om Helene Roja Nagel ender med at løbe med prisen som årets aftenskoleunderviser afsløres ved en stor prisfest i Aarhus 23. september.
logy

Publiceret 26 June 2016 09:00