Privat foto.

Privat foto.

Stenvad:

Selskaber kan også komme ind og skyde

Nørre Djurs Skytteforening vil åbne skydebanerne for foreninger, firmaer og andre, der i fællesskab vil have sjove oplevelser

Af
Anette Bonde

Ansatte i to firmaer har allerede prøvet deres færdigheder af på skydebanen i Nørre Djurs Skytteforening. Men der er plads til flere.

Prøv at skyde

Nørre Djurs Skytteforening er som noget nyt begyndt at tilbyde selskaber at prøve deltagernes færdigheder - eller mangel på samme - med skyder, aftrækker og skydeskive. To lokale virksomheder har som nævnt allerede prøvet det. Det første mødte med 17 deltagere, og der blev skudt flittigt. Det næste kom med 30, og her blev der skudt 66 skydninger - én skydning er på 25 skud. Begge gange vankede der kaffe og kage.

“Det kan også være familier, der har familietræf, polterabend, eller andre grupper”, siger Poul Erik Lund fra skytteforeningen. Han oplyser, at der skal være mindst 10 deltagere, for at det kan gennemføres. Og så tilføjer han, at der selvfølgelig er fuldbefarne skydeinstruktører til stede.

Øge indtjeningen

Med den nye aktivitet håber skytteforeningen at øge indtjeningen. Og man håber også, at nogle af deltagerne vil få smag for skydningen og efterfølgende melde sig ind. Selv om der i dag er cirka 100 medlemmer, vil man gerne være flere.

Der skydes onsdag aften klokken 19 - 20.30 og torsdag 18.30 - 20.30. Prisen pr skydning er 20 kroner for børn, 25 for juniorer og 30 for voksne.

Månedens skytte

Nørre Djurs Skytteforening har kåret månedens skytte i marts og april. Af børnene vandt Linea Ruhwald guld med 193,5 point, Mikkel Kruse sølv med 185,0 point og Rasmus Olesen bronze med 178,7. Hos juniorerne vandt Sean Larsen guld med 192,7 point, Jacob Turk sølv med 191,9 og Mette Hels bronze med 184,7.

Publiceret 01 June 2016 14:00