Nanna Exner fra Uldfisken har sin udklædning klar, som skal få folk til at gætte navnet på en Dansktop-sang til Open by Night i Hornslet torsdag 2. juni.

Nanna Exner fra Uldfisken har sin udklædning klar, som skal få folk til at gætte navnet på en Dansktop-sang til Open by Night i Hornslet torsdag 2. juni.

Hornslet:

Open by Night i Dansktoppens tegn

Som optakt til Rosenholm Festival holder forretningerne i Hornslet Open by Night med en stor publikumskonkurrence med Dansktopsange som tema

Af
Af Martin Schultz

Hornslet Handel holder traditionen tro Open by Night torsdag aften som optakt til Rosenholm Festival fra fredag 3. til søndag 5. juni.
Og dette års tema spiller i allerhøjeste grad op til Rosenholmfestivalens musikalske budskab, for de handlende i byens forretninger lægger op til fest og sjov i musikken og sangens tegn.
”Årets Open by Night har dansktoppen som tema. Det vil sætte sit præg på forretningerne og byen denne aften,” siger Nanna Exner fra Uldfisken på Tingvej. Hun er med i udvalget bag dette års Open by Night.
”Hver forretning har valgt en sang fra Dansktoppens historie, som vi kender dem gennem årene. Den sang skal man så udmønte i sin butik gennem pyntning, påklædning of adfærd i det hele taget. Men man må bare ikke spille selve sangen,” siger Nanna Exner.

Gæt Dansktop-sangen

Men om det så er Dansktop-sange som ”Tre hvide Duer”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd,” ”To lys på et bord” eller ”Der er noget galt i Danmark”, som skal genkendes i forretningerne, må gæsterne selv finde ud af ved at gå fra butik til butik,” siger Nanna Exner, som har både sang og påklædning klar, når hun torsdag skal stå i Uldfisken til Open by Night.
Det forventes, at mere end 20 forretninger er med på Dansktop-spøgen.
”Gæsterne får udleveret et spørgeskema og skal så gå fra forretning til forretning og gætte, hvilken Dansktopsang, som den pågældende forretning har tænkt på i sin præsentation. Man skal gætte i mindst ti forretninger, og blandt de rigtige svar, trækker vi lod om et gavekort til 500 kr.,” fortæller Nanna Exner.

Hoppeborg og gode sager

Det musikalske tema kommer til at sætte sit præg på begivenhederne til Open by Night. Samtidig bliver hele Tingvej fra rundkørslen til SuperBrugsen pyntet op med noder, flag og vimpler.
Til børnene bliver der opstillet en hoppeborg uddelt gode sager, og selvfølgelig skal der også være musik i gaden.
Fra kl. 19.00 til kl. 21.30 er der live musik med The Paparazzis på Nytorv. Og kl. 19.00 vil en meget stærk mand forsøge at sætte verdensrekord i bænkpres med én arm for at komme i Guiness rekordbog.
”Musikken og børneaktiviteterne er fra kl. 18.00, men Dansktop-temaet er der gang i hele dagen. Butikkerne har gode tilbud hele dagen og rykker ud på flisen med deres varer. Vi ruller den røde løber ud for gæsterne som optakt til Rosenholmfestival,” siger Nanna Exner.

Publiceret 01 June 2016 14:30