Frederik Schandorffs fysiske form fejler ikke noget. Det fik han bevis for forleden, hvor han gennemførte Barcelona Maraton på fire timer

Frederik Schandorffs fysiske form fejler ikke noget. Det fik han bevis for forleden, hvor han gennemførte Barcelona Maraton på fire timer

Motor:

Frederik Schandorff varmede op med et maratonløb

Den talentfulde racerkører fra Essig gennemførte Barecelona Maraton på fire timer

Af
Af Lars Norman Thomsen

Lokale Frederik Schandorff føler sig godt rustet til den kommende motorsportssæson i i dansk motorsports kongeklasse 'Danish Thundersport Championship' (DTC). Selvtilliden fik lige et boost ekstra forleden, da Frederik Schandorff deltog i Barcelona Maraton og gennemførte den klassiske distance på 42 kilometer og 195 meter på fire timer.

En godkendt tid af en debutant, som normalt lader sig transportere rundt på diverse motorsportsbaner i raketfart.

"Jeg havde løbet nogle gode lange ture på 25 kilometer og deromkring, som optakt til løbet i Barcelona," fortalte Frederik Schandorff, da han forleden mødte Lokalavisens udsendte til Syddjurs Award 2016 i Rønde IdrætsCenter.

På forhånd gik han ikke efter at løbe en specifik tid, men tog mere den 38. udgave af Barcelona Maraton som en test af sin fysiske form og mentale styrke en måned, før det går løs i DTC med det nye Team AD Racing / flexlease, der har Danmarks første LeMans vinder John Nielsen som teamchef.

DTC-sæsonen skydes i gang 23. april på Jyllandsringen.

Publiceret 01 April 2016 16:27