Klar til 30 års jubilæum: fra venstre næstformand i Mørke Idrætscenter Ole Hansen, centerleder Lene Munk Gravesen, og formand for Mørke Idrætscenter, Frode Kusk. Privatfoto

Klar til 30 års jubilæum: fra venstre næstformand i Mørke Idrætscenter Ole Hansen, centerleder Lene Munk Gravesen, og formand for Mørke Idrætscenter, Frode Kusk. Privatfoto

Jubilæum:

Mørke fejrer sin hal gennem tredive år

Mørke Idrætscenter fejrer hallens 30 års jubilæum med reception og træf for de oprindelige frivillige bag hallen

Af
Af Martin Schultz

 Mørke fejrer en vigtig mærkedag, når der lørdag 2. april er reception i Mørke Idrætscenter.
Her fejrer borgerne nemlig, at Mørke ved mange frivillige kræfter og mange lokale virksomheders hjælp fik en idrætshal, som siden har haft stor betydning for idræts- og foreningslivet i byen.
”Mørke Idrætscenter er meget mere end et idrættens hus. Det er et mødested for unge og gamle i byen, og huset bliver brugt til mange forskellige aktiviteter, hvad enten der bliver strikket, skal findes plads til det nye Mørke folkebibliotek, dagplejerne tager en tur med børnene, eller de unge hygger sig i husets unge miljø,” siger næstformand i Mørke Idrætscenter, Ole Hansen. Unge miljøet kan bruges af alle, men benyttes især af unge i byen, som kan komme der fra mandag til torsdag året rundt for snakke og være sammen, spille computer eller tage et slag bordtennis. Unge miljøet holdes åbent af frivillige voksne, og det er i princippet åbent for alle interesserede.
Mørkehallen blev for fem-seks år siden opgraderet til Mørke Idrætscenter ved en ny stor frivillig indsats fra borgere i byen og med kommunale penge og LAG-midler fik tilbygget blandt andet multisal, cafeteria og fitness faciliteter.

Samler de oprindelige

Mærkedagen starter kl. 13 med en sammenkomst, hvor alle de borgere i byen, som for 30 år siden var med til at føde og udføre ideen om en idrætshal i byen, er inviteret.
”Vi vil gerne grave i historien bag Mørke Idrætscenter og vil gerne vise stedet frem til dem, som var med til at lægge grunden til det vi har i dag. Vi vil gerne opfordre folk til at tage kildemateriale som fotografier, plakater, programmer og andet med, som kan belyse historien bag Mørke Idrætscenter,” siger Ole Hansen.
Fra kl. 14-16 er der reception for alle med forfriskninger til hals og gane, musikalsk underholdning ved Thomas Munk, og med hoppeland til børnene i hallen.
”Vi håber rigtig mange tidligere, nuværende og kommende brugere samt sponsorer og samarbejdspartnere, har lyst til at lægge vejen forbi Mørke Idrætscenter.

Publiceret 01 April 2016 08:47