Trustrup-Ålsrodes målmand Mikkel Hogrefe er klar til at gøre livet surt for Nørre Djurs HK-skytterne lørdag eftermiddag i Toubrohallen. Foto: Lars Norman Thomsen

Trustrup-Ålsrodes målmand Mikkel Hogrefe er klar til at gøre livet surt for Nørre Djurs HK-skytterne lørdag eftermiddag i Toubrohallen. Foto: Lars Norman Thomsen

Håndbold:

Der bliver krig på kniven i Toubrohallen lørdag eftermiddag

Trustrup-Ålsrodes håndboldherrer kan med en sejr over Nørre Djurs HK lørdag eftermiddag bringe sig et skridt videre i retning mod oprykning til Jyllandsserien

Af
Af Lars Norman Thomsen

Dommerduoen Bjarke Christensen og Nicklas Vinter Christensen skal være parate, når de lørdag eftermiddag fløjter opgøret i Serie 1 mellem håndboldherrene fra Trustrup-Ålsrode IF og Nørre Djurs HK i gang i Toubrohallen.
Der bliver tale om et bråvallaslag mellem to kombattanter, der kender hinanden særdeles godt.
Trustrup-Ålsrode topper med to spillerunder igen den jævnbyrdige række med 11 point for otte kampe og kan med to sejre spille sig frem til en kvalifikationsfinale om oprykning til Jyllandsserien.
Nørre Djurs HK indtager næstsidstepladsen med 8 point for otte kampe og skal muligvis vinde begge sine resterende kampe for at undgå nedrykning til Serie 2.
"Der er håndboldfeber i Trustrup-Ålsrode i øjeblikket," fortæller Mikkel Hogrefe, målmand i Trustrup-Ålsrode IF.
Hogrefe, der har en fortid i både Ebeltoft (Jyllandsserien) og Aastrup/Hammelev-Grenaa (3. division), ser ligesom holdkammeraterne frem til lørdagens kamp, der godt kan fortjene betegnelsen 'lokalbrag'.
"Jeg tror, det bliver meget jævnbyrdigt, for Nørre Djurs stiller et stærkt hold mod os, og vi skal virkelig være der, hvis vi skal vinde," siger Mikkel Hogrefe.
Han har ikke fortrudt skiftet til Trustrup-Ålsrode, der trænes af den tidligere førsteholdsmålmand i Nørre Djurs HK, Klaus Allermann.
Allermann har ikke smidt kontakten til Glesborg-klubben i skraldespanden og er således formand for det nydannede seniorudvalg i Nørre Djurs HK.
"Jeg har aldrig været i en klub med så godt et sammenhold som i Trustrup-Ålsrode IF," siger Mikkel Hogrefe.
"Vi kan stille tre seniorhold, og lysten til at træne er meget fin." 

Elkjær, Eriksen, Kenneth 'KK' ...

Nørre Djurs HK kan mønstre et særdeles stærkt mandskab til lokalopgøret med både tidligere og nuværende divisionsspillere som Henrik Elkjær, Kenneth 'KK' Kristensen, Brian Eriksen, Anders Gleerup og Mikkel Eriksen.
De kompletteres af en række purunge talenter -  blandt andre: Emil Skov Søndergaard, Mathias Bøgelund og målmand Lasse Thommesen. Hertil kommer universalspilleren Nicklas Høgh, der ikke blev benyttet på klubbens bedste hold i 3. division i seneste kamp, og derfor er spilleberettiget, når det går løs i Toubrohallen.
Kampen begynder klokken 16.45, og publikum opfordres til at komme i god tid, så alle er på plads til kampstart.
Det modsatte opgør i Nørre Djurs Hallen blev vundet af Trustrup-Ålsrode IF med 21-18.
Trustrup-Ålsrodes præstation sættes yderligere i relief af, at klubben har fire tidligere spillere med på Aastrup/Hammelev-Grenaas 3. divisionshold i denne sæson: Mikkel Due, Frederik Lyng, Kenneth Hougaard og Nichlas Høpfner 'Høffe' Hansen.
Fire spillere, der uden tvivl vil kigge med fra sidelinjen lørdag eftermiddag i Toubrohallen.
 
 

Publiceret 01 April 2016 10:41