Foto: Leo Odgaard

Foto: Leo Odgaard

Kalø:

Ung kvinde i bil skred ind i bus i Kaløsvinget

18-årig kvinde på hospitalet til undersøgelse efter at have påkørt bus i svinget ved Kalø Slotskro

Af
Af Martin Schultz

En ung kvinde blev tirsdag morgen bragt til undersøgelse på hospitalet, efter at hun var kørt sammen med en bus på Molsvej i svinget ved Kalø Slotskro uden for Rønde.
Den 18-årige kvinde var i en personbil på vej mod Rønde, da hun i svinget ud for Kalø Slotskro kolliderede med en bus, som kørte fra Rønde ned ad Molsvej i retning mod Egens med blandt andet skolebørn til Syddjurs Friskole som passagerer.
Personbil ramte bussen i frontens venstre side og blev derfra kastet over i grøften.
Den unge kvinde blev i en ambulance kørt til hospitalet, men er ifølge politiassistent Marianne Morgen fra Østjyllands Politi ikke kommet alvorligt til skade.

Alle skolebørn har de godt

Bussen fra Arriva blev skubbet ud i siden af vejen og havde det ene hjul i grøften. Den blev senere på formiddagen løftet op på vejen af en Falckbil og kunne derfra selv køre ned på parkeringspladsen ved Kalø Slotskro inden den blev transporteret væk.
Med i bussen var omkring 20 børn fra børnehaveklassen til 9. klasse på vej til Syddjurs Friskole i Egens.
”Ingen er kommet til skade og alle børnene har det godt. De fik her sidst på formiddagen også besøg af den meget søde buschauffør, som kom for at hilse på børnene og for at fortælle dem, hvad der var sket,” fortæller skoleleder Else Marie Hansen, Syddjurs Friskole.

Publiceret 01 March 2016 13:26