Der var ikke meget at juble over i søndags for Nørre Djurs HK's håndboldherrer, der tabte skuffende 27-22 til AGF

Der var ikke meget at juble over i søndags for Nørre Djurs HK's håndboldherrer, der tabte skuffende 27-22 til AGF

Divisionshåndbold:

Nørre Djurs HK skuffede mod AGF

Tre ugers håndboldpause havde tilsyneladende gjort Nørre Djurs HK's håndboldherrer lidt rustne, og det resulterede i et 27-22 nederlag i søndagens udekamp

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørre Djurs HKs håndboldherrer i 3. division tabte et stort skridt i topkampen, da holdet søndag eftermiddag tabte udekampen mod AGF med 27-22 (12-11).
"Vi nåede aldrig op på det niveau, som vi præsterede på, før vi gik på tre ugers håndboldpause, og derfor tabte vi til AGF," forklarer Nørre Djurs HK's holdleder Jakob Lunøe.
Nørre Djurs HK mødte et AGF-mandskab, der stillede med en række spillere, som Glesborg-klubbens udvalgte ikke lige var så godt forberedte på.
"Det ved vi,  når vi spiller i Aarhus, at det er sådan, men især deres venstre fløj og stregspiller voldte os problemer, og det var to af flere, som vi ikke havde kendskab til fra tidligere møder," siger Jakob Lunøe.
Holdlederen vil dog ikke bruge det som en undskyldning.
"Nej, overhovedet ikke. Vi har kun at takke os selv for, at vi ikke leverede godt nok, og det var over hele linjen. Jeg kan ikke finde nogen at fremhæve, fordi ingen af vores stak ud i dette opgør."
 

Godt med før pausen

I forhold til den seneste kamp var målmand Jens Olsen med i stedet for Kasper Hansen, og så var Mikkel Eriksen blevet sin skade kvit og føjet til holdkortet.
Nørre Djurs HK fik en godkendt start på kampen.
"De første 20 minutter spillede vi fornuftigt og førte med 8-7, før tekniske fejl begyndte at koste, og dem lavede vi desværre for mange af i denne kamp, så vi kom bagud 12-9," fortæller holdlederen.
Inden pausen nåede gæsterne dog at svare igen med to scoringer.
"Som jeg husker det, var vi i undertal i denne periode, men bagud 12-11 ved pausen var ikke nogen katastrofe. Der var masser af tro på, at vi kunne vinde, da vi sad i omklædningsrummet."

Manglede tempo i begge ender

Efter pausen formåede Nørre Djurs HK imidlertid ikke at presse hjemmeholdet for alvor, og gæsterne var da også konstant bagud med 2-3 mål.
"Vi manglede tempo i vores spil i både forsvar og angreb, og det er ikke godt nok kun at score 22 mål på 60 minutter, når vi har chancer til at gøre det bedre," noterer holdlederen.
Kontraspillet, der normalt er Nørre Djurs HK's store aktiv, var der ikke meget af i opgøret.
"AGF gjorde det godt og havde en dygtig keeper, som vi nok også gjorde for god," siger Jakob Lunøe.
Han forventer, at holdet løfter sig, når det lørdag gælder topholdet Skovbakken på udebane.
"Det tror jeg på, vi kan gøre, men det bliver også nødvendigt. Vi har intet mål om oprykning, men vi går efter at vinde de sidste fire kampe, så må vi se, hvad det rækker til," siger holdlederen.
Han havde en sort søndag, hvor kun glæden over, at klubbens nedrykningstruede andethold i Serie 1 vandt en sikker 33-15 sejr over Randers KFUM med et supermandskab med flere tidligere førsteholdsspillere på holdkortet, kunne glæde ham.
 

AGF - Nørre Djurs HK, 3. division Herrer:

Resultat: 27-22 (12-11)

Scorekort:

  • Nicolaj Danefeld Hansen 7
  • Martin 'Bondemanden' Jensen 4
  • Mikas Korsgaard 3
  • Henrik Pedersen 3 (2)
  • Mikkel Eriksen 2
  • Simon Østergaard 2
  • Jeppe Viinberg 1

Rasmus Secher Eldrup, Nicklas Høgh og Mathias Nymark Rasmussen kom ikke på scoringslisten. Det gjorde de to målmænd, Rasmus Henriksen og Jens Olsen, heller ikke.

Hvis nogen undrer sig over, hvor unge Nicolai Lønsgren Andersen er blevet af, så er forklaringen, at talentet, der var med i en stor del af efteråret, i øjeblikket holder håndboldpause, fordi han arbejder på Sjælland.

Publiceret 01 March 2016 13:45