Nytårsappel i IF Midtdjurs. Foto: Martin Schultz

Nytårsappel i IF Midtdjurs. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold:

Vandkold nytårsappel på grus i IF Midtdjurs

14 spillere mødte omklædte på IFM’s grusbane til første møde med den nye cheftræner Ole Kjær

Af
Af Martin Schultz

Vejret indbød ikke ligefrem til fodboldlækkerier lørdag middag kl. 13.00, da IF Midtdjurs tog hul på forårssæsonen med nytårsappel på grusbanen ved klubhuset i Ryomgård.
I alt 14 spillere var mødt omklædte til det første møde holdets nye cheftræner Ole Kjær, som sammen med Klaus Fanø som holdets altmuligmand skal stå for 1. holdet i Serie 2.
2. holdet i Serie 4 får Michael Johansen som træner, og alle tre trænere var på plads til nytårsappellen sammen med en omklædt fodboldformand Simon Østbye, mens fodboldafdelingens nestor, næstformand og kampfordeler, Jakob Olesen, selvfølgelig var til stede, men holdt sig diskret i baggrunden.
Nytårsappellen foregik på anlæggets grusbane, som om et år forhåbentlig er erstattet af en ny kunstgræsbane, hvis tingene mager sig som forventet.
”En ny kunstgræsbane vil nok også trække flere spillere til en nytårsappel,” var der enighed om i trænerteamet.

God og kontinuerlig træning

Holdets nye cheftræner Ole Kjær med en trænerfortid i blandt andet VRI fik set de fremmødte spillere an i en let gang træning og boldspil inden der blev serveret suppe i klubhuset.
”Vi går en meget spændende sæson i møde i en meget jævnbyrdig kreds. Jeg håber vi kommer i gang med at træne godt og kontinuerligt, så det ikke behøver at blive lige så spændende som i sidste sæson,” siger Ole Kjær med henvisning til sidste sæsons nervepirrende afslutning, hvor IF Midtdjurs længe lå til nedrykning, men reddede livet efter en flot slutspurt.
Andetholdet i serie 4 sluttede som nr. 2 i sidste sæson.

I midten IFM's nye cheftræner Ole Kjær, som får hjælp til førsteholdet af Klaus Fanø (tv). Michael Johansen (th) skal stå for andetholdets træning. Foto: Martin Schultz

I midten IFM's nye cheftræner Ole Kjær, som får hjælp til førsteholdet af Klaus Fanø (tv). Michael Johansen (th) skal stå for andetholdets træning. Foto: Martin Schultz

Med i træningsturneringer

Under opstarten bliver der trænet på kunstgræs i Rønde i det ene af ugens to træningspas.
Begge hold er tilmeldt træningsturneringer, og førsteholdet starter lørdag 13. februar med en træningskamp mod Hammel GF på kunstgræsbanen PR Park i Rønde. Senere møder holdet blandt andet Stjær Boldklub, Silkeborg KFUM, Todbjerg-Mejlby og Hedensted Desuden møder IFM i optakten et enkelt hold fra Djursland, nemlig Åstrup/Hammelev IF fra Serie 1.
Andetholdet kommer til at møde en række hold fra Randersområdet som AH 2012 (Assentoft/Hørning), Dronningborg, Hornbæk og Fårvang.

Publiceret 31 January 2016 17:22