14 omklædte spillere til nytårsappel i Kolind med cheftræner Jørn Rasmussen til venstre og assistenttræner Lars Larsen til højre. Foto: Martin Schultz

14 omklædte spillere til nytårsappel i Kolind med cheftræner Jørn Rasmussen til venstre og assistenttræner Lars Larsen til højre. Foto: Martin Schultz

Seriefodbold:

Kolinds spillere på græs til nytårsappel

Det nye trænerteam med Jørn Rasmussen og Lars Larsen havde lørdag 14 omklædte spillere til nytårsappel i Kolind

Af
Af Martin Schultz


”Jeg forventer at vi kan være med til at præge rækken.”
Det siger den nye cheftræner i Kolind-Perstrup IF Jørn Rasmussen fra Kristrup, som til lørdagens nytårsappel i Kolind fik hilst på 14 omklædte spillere. Ganske vist havde truppen startet træningen allerede i sidste uge, men med en let gang træning og kamp 7 mod 7 på græs på Kolind Parks træningsbane og den efterfølgende suppe i klubhuset blev sæsonen skudt i gang på reglementeret vis.
Allerede lørdag spiller KPI den første træningskamp mod Kristrups Serie 1-hold på kunstgræsbanen PR Park i Rønde, og weekenden efter går turen til Grenaa for at møde Grenaa IF.
”Vi har planlagt maksimalt 6-7 kampe, for det er vigtigt, at der er ”ild” i holdet, når vi går ud til den første turneringskamp mod oprykkerne fra Randers Freja,” siger Jørn Rasmussen om sæsonpremieren 2. påskedag 28. marts på udebane.

Holdet skal præstere stabilt

KPI kom i efteråret dårlig i gang med turneringen med to nederlag, og det var måske det som kostede holdet oprykningen i sidste ende.
”Når sæsonen kun består af 14 kampe er det vigtigt, at man får en god start på turneringen,” siger Jørn Rasmussen, som forventer en meget tæt række.
”Jeg ved, at holdet kan spille rigtig godt. Vi skal sørge for at præstere mere stabilt, og så skal vi ikke være så sårbare, når spillet ikke lige kører for os en dag. Vi skal fortsat være gode fremad banen og lave mange mål, men vi skal hæve vores bundniveau.”
Med til opstarten hører også en friweekend, så spillerne kan slappe af og lave noget andet, og således være skarpe, når man når frem til sæsonpremieren.

KPI's nye cheftræner Jørn Rasmussen (th) og assistenttræner Lars Larsen foran klubhuset i Kolind. Foto: Martin Schultz

KPI's nye cheftræner Jørn Rasmussen (th) og assistenttræner Lars Larsen foran klubhuset i Kolind. Foto: Martin Schultz

Vil flytte holdet nogle procenter

 Jørn Rasmussen har 31 års erfaring som træner og har løst opgaver i Randers Freja og Randers FC og i en lang række klubber i Randers og omegn. Han har også trænet Grenaa IF og Allingåbro IF, men er glad for at have fået muligheden for at træne Kolind-Perstrup IF.
”Det passer mig fint på nuværende tidspunkt af min trænerkarriere at komme ud til en klub, hvor jeg ikke har været før og hvor jeg ikke på forhånd er engageret,” siger Jørn Rasmussen.
”Jeg kommer ud til en klub, som jeg har fulgt, når jeg er ude og se seriefodbold. Det er et hold med mange unge spillere, som spiller rigtig godt, når det kører for dem. Men jeg er sikker på, at vi kan flytte dem nogle procenter.”
Lars Larsen fra Kolind skal være assistenttræner, og Dennis Bjerregaard skal stå for Serie 4-holdet.
KPI kommer i opstarten til at træne både indendørs i Pindstruphallen og på kunstgræs på PR Park i Rønde.

Publiceret 31 January 2016 21:13